FESTIVAL. Circuit Bucles: estraperlo

FESTIVAL. Circuit Bucles: estraperlo

17
Oct
- 31

Vore més

Afegir a calendari 10/17/21 10/31/21 Europe/Madrid FESTIVAL. Circuit Bucles: estraperlo
El Circuit Bucles Festival aposta pel disseny en el seu procés creatiu des d'un punt de vista artístic i estètic creant un discurs que permet involucrar el disseny com una eina de generació d'impacte cultural. A més, juga un paper estratègic en la creació de peces singulars, tant gràfiques com audiovisuals, que generen un intercanvi visual i emocional amb el públic objectiu.
El valor del disseny s'empra en cadascuna de les seues peces de màrqueting i comunicació com a vehicle conductor indispensable per a acostar la dansa a tots els públics.
 

LA MUTANT

CCCC CENTRE DEL CARME CULTURA CONTEMPORÀNIA

ESPAI LAGRANJA

SALA CARME TEATRE

SALA CARME TEATRE

LA NAU

 ANFITEATRO PARQUE DE CABECERA

SALA TEATRO CÍRCULO

Entrada gratuïta

El Circuit Bucles Festival aposta pel disseny en el seu procés creatiu des d’un punt de vista artístic i estètic creant un discurs que permet involucrar el disseny com una eina de generació d’impacte cultural. A més, juga un paper estratègic en la creació de peces singulars, tant gràfiques com audiovisuals, que generen un intercanvi visual i emocional amb el públic objectiu.
El valor del disseny s’empra en cadascuna de les seues peces de màrqueting i comunicació com a vehicle conductor indispensable per a acostar la dansa a tots els públics.

 

Edició rere edició, el festival treballa en la creació d’una imatge representativa amb artistes i dissenyadors valencians, que recull l’essència i el lema de la programació d’aqueix any. D’aquesta manera es manifesta, un any més, com un esdeveniment referent i d’avantguarda, amb noves fórmules d’intervenció artística.
Després de nou edicions, el festival s’ha consolidat com un dels festivals urbans de dansa en espais no convencionals més importants de la ciutat de València.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te