Projecció. Estrena documental “ZONA SANTIAGO, LLIURE PER A JUGAR”

Projecció. Estrena documental “ZONA SANTIAGO, LLIURE PER A JUGAR”

15
Jun
- 29

La Filmoteca


Vore més

Add to calendar 06/15/22 06/29/22 Europe/Madrid Projecció. Estrena documental “ZONA SANTIAGO, LLIURE PER A JUGAR”

Els xiquets i les xiquetes del col·legi Santiago Apòstol, al barri del Cabanyal, no tenen un pati d'escola en condicions on poder gaudir del seu espai de relacions i esparciment. Amb l'arribada de la pandèmia de la COVID-19, l'Ajuntament de València cedeix temporalment al centre l'ús d'un solar pròxim a l'escola. 

En la construcció d'aquest espai participa l'alumnat de E.S.O del col·legi amb un projecte d'Aprendizaje Servicio, conjuntament amb persones amb problemes de salut mental contractades per al desenvolupament del projecte. 'Zona Santiago, lliure per a jugar' és el documental que ha seguit tot el procés de transformació d'aquest espai. 

‘Zona Santiago, lliure per a jugar’ és el documental  dirigit per Fent Estudi que ha seguit tot el procés de transformació d'aquest espai i que s'estrenarà durant la 37 edició del festival internacional de cinema de València Cinema Jove.

La Filmoteca

Entrada gratuïta

Els xiquets i les xiquetes del col·legi Santiago Apòstol, al barri del Cabanyal, no tenen un pati d’escola en condicions on poder gaudir del seu espai de relacions i esparciment. Amb l’arribada de la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament de València cedeix temporalment al centre l’ús d’un solar pròxim a l’escola. 

En la construcció d’aquest espai participa l’alumnat de E.S.O del col·legi amb un projecte d’Aprendizaje Servicio, conjuntament amb persones amb problemes de salut mental contractades per al desenvolupament del projecte. ‘Zona Santiago, lliure per a jugar’ és el documental que ha seguit tot el procés de transformació d’aquest espai. 

‘Zona Santiago, lliure per a jugar’ és el documental  dirigit per Fent Estudi que ha seguit tot el procés de transformació d’aquest espai i que s’estrenarà durant la 37 edició del festival internacional de cinema de València Cinema Jove.

Projecció. Estrena documental “ZONA SANTIAGO, LLIURE PER A JUGAR”
15 Jun - 29 Jun

La Filmoteca

Projecció. Estrena documental “ZONA SANTIAGO, LLIURE PER A JUGAR”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te