8ENAD – Encontre Nacional de Disseny

8ENAD – Encontre Nacional de Disseny

17
Sep
- 18

Vore més

Afegir a calendari 09/17/20 09/18/20 Europe/Madrid 8ENAD – Encontre Nacional de Disseny "Dissenyar abans de menjar", eixe és el lema del huitè Encontre Nacional de Disseny coorganitzat per DIP i READ que se celebrarà a Múrcia durant els dies 17 i 18 de setembre de 2020. Un encontre on l'alta cuina espanyola tindrà molt a dir en unió al disseny. L'encontre, majoritàriament en format digital, a excepció d'algunes activitats presencials amb invitació, pretén fer valdre l'alta qualitat de la cuina espanyola i donar a conèixer els processos de disseny des de l'acció, el disseny d'interiors, serveis, producte, serveis o comunicació. El dijous 17 de setembre a les 17.45 Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del Disseny 2022, realitzarà la presentació del projecte “Creative Supporters” en el marc de la capitalitat.

8ENAD – Encontre Nacional de Disseny

Entrada gratuïta

“Dissenyar abans de menjar”, eixe és el lema del huitè Encontre Nacional de Disseny coorganitzat per DIP i READ que se celebrarà a Múrcia durant els dies 17 i 18 de setembre de 2020.

Un encontre on l’alta cuina espanyola tindrà molt a dir en unió al disseny. L’encontre, majoritàriament en format digital, a excepció d’algunes activitats presencials amb invitació, pretén fer valdre l’alta qualitat de la cuina espanyola i donar a conèixer els processos de disseny des de l’acció, el disseny d’interiors, serveis, producte, serveis o comunicació.

El dijous 17 de setembre a les 17.45 Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del Disseny 2022, realitzarà la presentació del projecte “Creative Supporters” en el marc de la capitalitat.

8ENAD – Encontre Nacional de Disseny

Vols estar a l'última?

Subscriu-te