CICLE DE CINEMA. València Capital del Disseny a Cinema Jove

CICLE DE CINEMA. València Capital del Disseny a Cinema Jove

19
Jun
- 20

Octubre CCC
Calle Sant Ferran, 12
46001 — València


Vore més

Add to calendar 06/19/21 06/20/21 Europe/Madrid CICLE DE CINEMA. València Capital del Disseny a Cinema Jove

El disseny té un paper protagonista a la 36a edició del festival Cinema Jove gràcies a la col·laboració amb València Capital Mundial del Disseny 2022 que s'ha concretat a una exposició de cartells i a un cicle de documentals les projeccions dels quals estaran acompanyats per xarrades i taules redones a càrrec de destacats professionals del sector.

A l'Octubre CCC, durant els dies 19 i 20 de juny, es projectaran els documentals ‘Making It(Tony Moorman, 2015), ‘El hombre que diseñó España(Andrea G. Bermejo i Miguel Larraya, 2019), ‘The Happy Film(Stefan Sagmeister, Ben Nabors, Hillman Curtis, 2016) i ‘The Proposal(Jill Magid, 2018), tots dedicats al món del disseny des de diferents àmbits. Un cicle de documentals comissariat per Javier La Casta, director d'Estratègia i Disseny d'Estudio Néctar.

“Amb aquesta selecció no volem parlar de disseny només des de l'ortodòxia, sinó obrir l'espectre a altres disciplines com l'arquitectura i la il·lustració. La idea és brindar propostes diferents per alimentar l'ànima de les futures figures dedicades a la creativitat i el disseny”, avança el comissari del cicle, Javier La Casta.

El cicle continuarà eixe mateix dia amb la projecció de El hombre que diseñó España, un documental dedicat a la figura de José María Cruz Novillo, el pioner que va redissenyar la imatge del nostre país a l'època de la Transició. L'artista i dissenyador José María Cruz Novillo intenta donar una imatge nova de les institucions privades i públiques d'Espanya després de la dictadura franquista. La pel·lícula proposa un viatge amb ell, fent un recorregut per la seua carrera que també reflecteix el procés de modernització del país.

Octubre CCC
Calle Sant Ferran, 12
46001 — València

Entrada gratuïta

El disseny té un paper protagonista a la 36a edició del festival Cinema Jove gràcies a la col·laboració amb València Capital Mundial del Disseny 2022 que s’ha concretat a una exposició de cartells i a un cicle de documentals les projeccions dels quals estaran acompanyats per xarrades i taules redones a càrrec de destacats professionals del sector.

A l’Octubre CCC, durant els dies 19 i 20 de juny, es projectaran els documentals ‘Making It(Tony Moorman, 2015), ‘El hombre que diseñó España(Andrea G. Bermejo i Miguel Larraya, 2019), ‘The Happy Film(Stefan Sagmeister, Ben Nabors, Hillman Curtis, 2016) i ‘The Proposal(Jill Magid, 2018), tots dedicats al món del disseny des de diferents àmbits. Un cicle de documentals comissariat per Javier La Casta, director d’Estratègia i Disseny d’Estudio Néctar.

“Amb aquesta selecció no volem parlar de disseny només des de l’ortodòxia, sinó obrir l’espectre a altres disciplines com l’arquitectura i la il·lustració. La idea és brindar propostes diferents per alimentar l’ànima de les futures figures dedicades a la creativitat i el disseny”, avança el comissari del cicle, Javier La Casta.

El cicle continuarà eixe mateix dia amb la projecció de El hombre que diseñó España, un documental dedicat a la figura de José María Cruz Novillo, el pioner que va redissenyar la imatge del nostre país a l’època de la Transició. L’artista i dissenyador José María Cruz Novillo intenta donar una imatge nova de les institucions privades i públiques d’Espanya després de la dictadura franquista. La pel·lícula proposa un viatge amb ell, fent un recorregut per la seua carrera que també reflecteix el procés de modernització del país.

cinemajove-01

The Happy Film, una cinta dirigida por Hillman Curtis, Ben Nabors y el artista Stefan Sagmeister

El dia 19 de juny, a les 18 hores, es projectarà la pel·lícula The Happy Film, una cinta dirigida per Hillman Curtis, Ben Nabors i l’artista Stefan Sagmeister en la qual aquest últim mostra el seu procés transformador per a ser una persona millor i més feliç. El documental mostra els diferents experiments que va dur a terme durant sis anys per a trobar la veritable felicitat a través del repte personal de transformar-se a si mateix i aconseguir redissenyar-se com persona.

Making it, dirigida por Tony Moorman

cinemajove-02

La projecció de Making it serà el 20 de juny a les 18 hores. Dirigit per Tony Moorman, segueix el treball d’uns autors de novel·la gràfica que mostren les seues vivències al món i com les converteixen en art. Making it explora el talent, el treball dur, les relacions, la sort i tots els ingredients necessaris per a arribar a poder viure de l’art. La pel·lícula recull els testimonis dels autors estadounidencs Eric Fortune, Andrew Bawidamann i Brian Ewing sobre l’educació, el model de negoci i el futur del sector.

cinemajove-03

The Proposal es una película de Jill Magid

The Proposal és una pel·lícula de Jill Magid de 2018  en la qual un artista lluita per fer accessibles al públic els arxius de l’arquitecte més famós de Mèxic. La cinta reivindica el llegat del creador i exposa com els arxius de l’inventor de l’arquitectura emocional han estat emmagatzemats per una corporació privada suïssa, Vitra, que controla els drets del seu nom i treball, fent-los pràcticament inaccessibles per al públic. La seua projecció tindrà lloc el dia 20 a les 20 hores.

CICLE DE CINEMA. València Capital del Disseny a Cinema Jove
19 Jun - 20 Jun

Octubre CCC
Calle Sant Ferran, 12
46001 — València

CICLE DE CINEMA. València Capital del Disseny a Cinema Jove

Vols estar a l'última?

Subscriu-te