CONFERÈNCIA. 10 mirades cap a un disseny en trànsit en un món post-COVID, al Museu del Disseny de Barcelona

CONFERÈNCIA. 10 mirades cap a un disseny en trànsit en un món post-COVID, al Museu del Disseny de Barcelona

19
May
18:00H
dc

En streaming pel canal de YouTube del Museu del Disseny de Barcelona.


Vore més

Afegir a calendari 05/19/21 18:00 05/19/21 Europe/Madrid CONFERÈNCIA. 10 mirades cap a un disseny en trànsit en un món post-COVID, al Museu del Disseny de Barcelona L'Any Internacional Bigas Luna aterra a Barcelona el 19 de maig, amb el fòrum 10 mirades cap a un disseny en trànsit en un món post-COVID. Una trobada organitzada per l'Any Bigas Luna amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona, que se suma als actes d'homenatge del cineasta reivindicant la seua faceta menys coneguda, la de dissenyador industrial. Aquesta retrospectiva dedicada al director ha tret a la llum, amb les seues recerques, els aspectes menys coneguts del seu treball. D'aquesta manera, es repassarà la seua obra des de la gènesi, amb una nova mirada que aporta un enfocament inèdit sobre Bigas Luna, revelant els mètodes i les estratègies artístiques del creador. A la Barcelona dels 70, Bigas Luna abans d'emprendre la seua carrera cinematogràfica, va contribuir al reconeixement del disseny a Barcelona juntament amb el dissenyador Carles Riart, amb el qual va fundar la botiga-estudi GRIS. El fòrum tindrà com a fil conductor al Bigas dissenyador i visionari. Moderat pel dissenyador i arquitecte, Juli Capella, l'esdeveniment comptarà amb les ponències de Carles Riart, dissenyador i soci de Bigas Luna a GRIS; Fernando Amat, dissenyador i propietari de Vinçon; Ramón Bigas Balcells, dissenyador i expresident de l'ADI FAD (Associació de Dissenyadors Industrials del Foment dels Arts i el Disseny), i Òscar Guayabero, dissenyador i comunicador. La segona part del fòrum se centrarà a imaginar el disseny del futur. Se sumaran als quatre ponents noves veus com Queralt Antú, fundadora d'Ovni MedialabAdriana Zalacain, dissenyadora de moda i fundadora de CUS BarcelonaFerran Mitjans i Oriol Armengou, fundadors i socis de ToormixBernardo Rivavelarde, artista digital i dissenyador gràfic i Kike Correcher dissenyador i fundador de Filmac i associat de València Capital Mundial del Disseny 2022.

En streaming pel canal de YouTube del Museu del Disseny de Barcelona.

Entrada gratuïta

L’Any Internacional Bigas Luna aterra a Barcelona el 19 de maig, amb el fòrum 10 mirades cap a un disseny en trànsit en un món post-COVID. Una trobada organitzada per l’Any Bigas Luna amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona, que se suma als actes d’homenatge del cineasta reivindicant la seua faceta menys coneguda, la de dissenyador industrial. Aquesta retrospectiva dedicada al director ha tret a la llum, amb les seues recerques, els aspectes menys coneguts del seu treball. D’aquesta manera, es repassarà la seua obra des de la gènesi, amb una nova mirada que aporta un enfocament inèdit sobre Bigas Luna, revelant els mètodes i les estratègies artístiques del creador.

A la Barcelona dels 70, Bigas Luna abans d’emprendre la seua carrera cinematogràfica, va contribuir al reconeixement del disseny a Barcelona juntament amb el dissenyador Carles Riart, amb el qual va fundar la botiga-estudi GRIS.

El fòrum tindrà com a fil conductor al Bigas dissenyador i visionari. Moderat pel dissenyador i arquitecte, Juli Capella, l’esdeveniment comptarà amb les ponències de Carles Riart, dissenyador i soci de Bigas Luna a GRIS; Fernando Amat, dissenyador i propietari de Vinçon; Ramón Bigas Balcells, dissenyador i expresident de l’ADI FAD (Associació de Dissenyadors Industrials del Foment dels Arts i el Disseny), i Òscar Guayabero, dissenyador i comunicador.

La segona part del fòrum se centrarà a imaginar el disseny del futur. Se sumaran als quatre ponents noves veus com Queralt Antú, fundadora d’Ovni MedialabAdriana Zalacain, dissenyadora de moda i fundadora de CUS BarcelonaFerran Mitjans i Oriol Armengou, fundadors i socis de ToormixBernardo Rivavelarde, artista digital i dissenyador gràfic i Kike Correcher dissenyador i fundador de Filmac i associat de València Capital Mundial del Disseny 2022.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te