CONFERÈNCIA. «BlaBlaNights. Ana Santos i Noel Palazzo»

CONFERÈNCIA. «BlaBlaNights. Ana Santos i Noel Palazzo»

19
Oct
19:30H
dc

LABA Valencia


Vore més

Afegir a calendari 10/19/22 19:30 10/19/22 Europe/Madrid CONFERÈNCIA. «BlaBlaNights. Ana Santos i Noel Palazzo» El Cicle BLABLANIGHTS presenta el 19 d'octubre de 2022 la masterclass d'Ana  Santos i Noel Palazzo, directores del Festival PUNTO Y RAYA, una plataforma internacional dedicada a la producció, promoció i educació de les arts audiovisuals en el seu estat més pur: Forma, Color, Moviment i So. Gens de representació! La seua missió és recuperar l'esperit del Cinèma Pure i el Cinema Absolut formulat per les avantguardes europees en els 1920s, i resignificar-lo en els contextos més diversos a través d'accions que fomenten la seua sostenibilitat, consolidant aquesta forma artística única que jau en la intersecció entre les Belles arts i el Media. Escriu a contact@labavalencia.net per a assistir presencialment. Inscriu-te ací per a continuar en línia la masterclass.

LABA Valencia

Preu - GRATIS CON RESERVA

El Cicle BLABLANIGHTS presenta el 19 d’octubre de 2022 la masterclass d’Ana  Santos i Noel Palazzo, directores del Festival PUNTO Y RAYA, una plataforma internacional dedicada a la producció, promoció i educació de les arts audiovisuals en el seu estat més pur: Forma, Color, Moviment i So. Gens de representació!

La seua missió és recuperar l’esperit del Cinèma Pure i el Cinema Absolut formulat per les avantguardes europees en els 1920s, i resignificar-lo en els contextos més diversos a través d’accions que fomenten la seua sostenibilitat, consolidant aquesta forma artística única que jau en la intersecció entre les Belles arts i el Media.

Escriu a contact@labavalencia.net per a assistir presencialment.

Inscriu-te ací per a continuar en línia la masterclass.

CONFERÈNCIA. «BlaBlaNights. Ana Santos i Noel Palazzo»
19 Oct
Wednesday - 19:30H

LABA Valencia

CONFERÈNCIA. «BlaBlaNights. Ana Santos i Noel Palazzo»

Vols estar a l'última?

Subscriu-te