CONFERÈNCIA. “Color Trends & Design 2023”

CONFERÈNCIA. “Color Trends & Design 2023”

14
Sep
18:30H
dc

Centre del Carme Cultura Contemporània
Carrer del Museu, 2, 4, 46003 Valencia


Vore més

Afegir a calendari 09/14/22 18:30 09/14/22 Europe/Madrid CONFERÈNCIA. “Color Trends & Design 2023” Axalta, especialista en pintura en pols per a substrats metàl·lics, organitza, dins de la celebració dels 20 anys de NUDE, un espai per a descobrir i debatre la importància del color dins del nostre dia a dia i com ser capaços d'evolucionar per a reflectir les nostres tendències com a societat. Per a això, s'han convidat a dues expertes dissenye i en color a participar en "Colour Trends & Design 2023", on tractaran els següents temes:
  • Pepa Casado, de l'estudi future-A, parlarà sobre tendències de color, centrant-se en la transformació sociocultural i els seus efectes.
  • Ana Segovia, de l'estudi Odos Design, explicarà una selecció d'acabats i la seua combinació per al sector de l'hàbitat.
Hi haurà una selecció per tot l'espai de mostres físiques de totes les tendències en color presentades. L'accés a l'esdeveniment, que es durà a terme en el Centre del Carme Cultura Contemporània, serà gratuït amb registre previ. Pots registrar-te ací.

Centre del Carme Cultura Contemporània
Carrer del Museu, 2, 4, 46003 Valencia

Preu - INSCRIPCIONES GRATUITAS

Reservar entrades

Axalta, especialista en pintura en pols per a substrats metàl·lics, organitza, dins de la celebració dels 20 anys de NUDE, un espai per a descobrir i debatre la importància del color dins del nostre dia a dia i com ser capaços d’evolucionar per a reflectir les nostres tendències com a societat.
Per a això, s’han convidat a dues expertes dissenye i en color a participar en “Colour Trends & Design 2023”, on tractaran els següents temes:

  • Pepa Casado, de l’estudi future-A, parlarà sobre tendències de color, centrant-se en la transformació sociocultural i els seus efectes.
  • Ana Segovia, de l’estudi Odos Design, explicarà una selecció d’acabats i la seua combinació per al sector de l’hàbitat.

Hi haurà una selecció per tot l’espai de mostres físiques de totes les tendències en color presentades.

L’accés a l’esdeveniment, que es durà a terme en el Centre del Carme Cultura Contemporània, serà gratuït amb registre previ. Pots registrar-te ací.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te