CONFERÈNCIA. “Diseño, una experiencia transformadora y transversal”

CONFERÈNCIA. “Diseño, una experiencia transformadora y transversal”

17
Feb
18:30H
dj

Showroom Actiu Madrid


Afegir a calendari 02/17/22 18:30 02/17/22 Europe/Madrid CONFERÈNCIA. “Diseño, una experiencia transformadora y transversal” El disseny va més enllà de l'estètic. El disseny és una eina transformadora capaç de millorar el dia a dia de les persones i de servir de motor estratègic a les empreses. En aquesta conversa transversal a tres bandes entre societat que es realitzarà en el Showroom de Actiu Madrid dins del context de Madrid Design Festival, en la qual hi haurà diverses intervencions: el director de World Design Capital València 2022, Xavi Calvo, que explicarà el programa oficial previst per a projectar internacionalment el disseny espanyol i valencià en el món. Una visió social i institucional complementada amb l'aportació de Marisa Santamaría, directora estratègica de Xarxa de Disseny del Fòrum de Marques Canviades de nom, centrada en la capacitat innovadora d'un disseny que fomenta el creixement econòmic i la marca Espanya. Al seu torn, la plataforma Women in Office Design, que busca donar visibilitat al talent femení del sector de disseny d'espais de treball i contract a Espanya, traslladarà a través de Leyre Octavio, Directora Executiva de l'àrea d'Arquitectura de Savills Aguirre Newman, la seua experiència en el sector des de la perspectiva de la diversitat i de la igualtat d'oportunitats. La moderació del debat serà a càrrec de Soledat Berbegal, consellera i directora de reputació de marca i co-fundadora de WOD España. Per a poder acudir a l'esdeveniment, hauràs de registrar-te en el següent enllaç. A part, l'esdeveniment es retransmetrà en Live streaming en les xarxes de YouTube, Linkedin, Twitter i Facebook de Actiu.⁠

Showroom Actiu Madrid

Preu - REGISTRO PREVIO

Reservar entrades

El disseny va més enllà de l’estètic. El disseny és una eina transformadora capaç de millorar el dia a dia de les persones i de servir de motor estratègic a les empreses.

En aquesta conversa transversal a tres bandes entre societat que es realitzarà en el Showroom de Actiu Madrid dins del context de Madrid Design Festival, en la qual hi haurà diverses intervencions: el director de World Design Capital València 2022, Xavi Calvo, que explicarà el programa oficial previst per a projectar internacionalment el disseny espanyol i valencià en el món.

Una visió social i institucional complementada amb l’aportació de Marisa Santamaría, directora estratègica de Xarxa de Disseny del Fòrum de Marques Canviades de nom, centrada en la capacitat innovadora d’un disseny que fomenta el creixement econòmic i la marca Espanya.

Al seu torn, la plataforma Women in Office Design, que busca donar visibilitat al talent femení del sector de disseny d’espais de treball i contract a Espanya, traslladarà a través de Leyre Octavio, Directora Executiva de l’àrea d’Arquitectura de Savills Aguirre Newman, la seua experiència en el sector des de la perspectiva de la diversitat i de la igualtat d’oportunitats.

La moderació del debat serà a càrrec de Soledat Berbegal, consellera i directora de reputació de marca i co-fundadora de WOD España.

Per a poder acudir a l’esdeveniment, hauràs de registrar-te en el següent enllaç.

A part, l’esdeveniment es retransmetrà en Live streaming en les xarxes de YouTube, Linkedin, Twitter i Facebook de Actiu.⁠

CONFERÈNCIA. “Diseño, una experiencia transformadora y transversal”
17 Feb
Thursday - 18:30H

Showroom Actiu Madrid

CONFERÈNCIA. “Diseño, una experiencia transformadora y transversal”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te