CONFERÈNCIA. «Historias de Ida y Vuelta: Paula Fabregat»

CONFERÈNCIA. «Historias de Ida y Vuelta: Paula Fabregat»

01
Dec
19:00H
dj

Barreira A+D


Afegir a calendari 12/01/22 19:00 12/01/22 Europe/Madrid CONFERÈNCIA. «Historias de Ida y Vuelta: Paula Fabregat» El cicle «Historias de ida y vuelta» continua amb la xarrada de Paula Fabregat, dissenyadora que compartirà la seua experiència com Design Project Director en Renault. La xarrada es donarà l'1 de desembre en la Universitat CEU Cardenal Herrera. «Historias de ida y vuelta» naix com un programa de xarrades amb les quals València Capital Mundial del Disseny 2022 vol acostar a estudiants de la ciutat la història de cinc casos d'èxit; cinc trajectòries protagonitzades pel millor talent espanyol que actualment treballa i viu al voltant del món. En aquesta ocasió –gràcies a l'impuls del ICEX– tindran bitllet de tornada per a compartir les seues vivències en les mateixes escoles en les quals inicialment es van formar.

Barreira A+D

Preu - GRATIS AMB RESERVA

Reservar entrades

El cicle «Historias de ida y vuelta» continua amb la xarrada de Paula Fabregat, dissenyadora que compartirà la seua experiència com Design Project Director en Renault. La xarrada es donarà l’1 de desembre en la Universitat CEU Cardenal Herrera.

«Historias de ida y vuelta» naix com un programa de xarrades amb les quals València Capital Mundial del Disseny 2022 vol acostar a estudiants de la ciutat la història de cinc casos d’èxit; cinc trajectòries protagonitzades pel millor talent espanyol que actualment treballa i viu al voltant del món. En aquesta ocasió –gràcies a l’impuls del ICEX– tindran bitllet de tornada per a compartir les seues vivències en les mateixes escoles en les quals inicialment es van formar.

CONFERÈNCIA. «Historias de Ida y Vuelta: Paula Fabregat»
01 Dec
Thursday - 19:00H

Barreira A+D

CONFERÈNCIA. «Historias de Ida y Vuelta: Paula Fabregat»

Vols estar a l'última?

Subscriu-te