CONFERÈNCIA. “La necessària transformació de la ciutat”

CONFERÈNCIA. “La necessària transformació de la ciutat”

15
Sep
19:00H
dj

Centre Cultural Caixa Ontinyent


Afegir a calendari 09/15/22 19:00 09/15/22 Europe/Madrid CONFERÈNCIA. “La necessària transformació de la ciutat” Amb motiu de la celebració de la "Setmana de la Mobilitat Europea", l'Ajuntament d'Ontinyent presenta les seues jornades obertes al públic sobre sobre solucions innovadores per a una mobilitat sostenible a la ciutat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és conscienciar a la ciutadania cap a una mobilitat més sostenible, saludable i segura. Per a això, l'estudi valencià Odosdesign celebra "La necessària transformació de la ciutat", una interessant taula redona al costat de convidats de renom internacional per a debatre sobre el disseny com a eina clau cap a la mobilitat sostenible. En aquesta taula redona, participaran:
  • Izaskun Chinchilla, arquitecta i autora de l'assaig «La ciutat i les seues cures»
  • Ramón Esteve, arquitecte i dissenyador d'interiors
  • Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del Disseny 2022
  • Modera: Carlos Salazar, arquitecte, docent i assagista

Centre Cultural Caixa Ontinyent

Entrada gratuïta

Amb motiu de la celebració de la “Setmana de la Mobilitat Europea”, l’Ajuntament d’Ontinyent presenta les seues jornades obertes al públic sobre sobre solucions innovadores per a una mobilitat sostenible a la ciutat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar a la ciutadania cap a una mobilitat més sostenible, saludable i segura.

Per a això, l’estudi valencià Odosdesign celebra “La necessària transformació de la ciutat”, una interessant taula redona al costat de convidats de renom internacional per a debatre sobre el disseny com a eina clau cap a la mobilitat sostenible. En aquesta taula redona, participaran:

  • Izaskun Chinchilla, arquitecta i autora de l’assaig «La ciutat i les seues cures»
  • Ramón Esteve, arquitecte i dissenyador d’interiors
  • Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del Disseny 2022
  • Modera: Carlos Salazar, arquitecte, docent i assagista

Vols estar a l'última?

Subscriu-te