Conferència. PAOLA ANTONELLI

Conferència. PAOLA ANTONELLI

09
Dec
18:30H
dj

Palau de les Arts Reina Sofia
Places esgotades
Conferència digital


Vore més

Afegir a calendari 12/09/21 18:30 12/09/21 Europe/Madrid Conferència. PAOLA ANTONELLI World Design Capital València 2022 i Andreu World et conviden dijous que ve 9 de desembre a partir de les 18.30 h a una jornada molt especial sobre disseny en el Palau de les Arts Reina Sofia. En ella, Paola Antonelli (Sènior Curator del MoMA de Nova York) oferirà la conferència inaugural de València Capital Mundial del Disseny 2022 sobre el disseny i la sostenibilitat. En l'acte s'entregaran els Premis del 20é Concurs Internacional de Disseny Andreu World, amb la col·laboració de World Design Organization (WDO) i es donaran a conéixer els guanyadors d'aquesta edició, centrada en el disseny sostenible. Comptarà amb la presència del jurat presidit per Philippe Starck i format per Chantal Hamaide, Rafael de la-Falç, Brandon Gien i Paola Antonelli. El Concurs Internacional de Disseny d'Andreu World compleix 20 anys en la seua edició més especial, enfocada en projectes destacats per la seua sensibilitat mediambiental, tant en l'ús de materials com en el seu cicle de vida o en la seua implicació en el comerç just, local i social.

Palau de les Arts Reina Sofia
Places esgotades
Conferència digital

Entrada gratuïta

World Design Capital València 2022 i Andreu World et conviden dijous que ve 9 de desembre a partir de les 18.30 h a una jornada molt especial sobre disseny en el Palau de les Arts Reina Sofia. En ella, Paola Antonelli (Sènior Curator del MoMA de Nova York) oferirà la conferència inaugural de València Capital Mundial del Disseny 2022 sobre el disseny i la sostenibilitat.

En l’acte s’entregaran els Premis del 20é Concurs Internacional de Disseny Andreu World, amb la col·laboració de World Design Organization (WDO) i es donaran a conéixer els guanyadors d’aquesta edició, centrada en el disseny sostenible. Comptarà amb la presència del jurat presidit per Philippe Starck i format per Chantal Hamaide, Rafael de la-Falç, Brandon Gien i Paola Antonelli.

El Concurs Internacional de Disseny d’Andreu World compleix 20 anys en la seua edició més especial, enfocada en projectes destacats per la seua sensibilitat mediambiental, tant en l’ús de materials com en el seu cicle de vida o en la seua implicació en el comerç just, local i social.

20211129-andreuworld-paulaantonelli

Paola Antonelli (Sàsser, Itàlia, 13 de maig de 1963) és una dissenyadora i arquitecta italiana, que va ser inclosa en la llista de les cent persones més poderoses en el món de l’art per la revista Art Review. En 1994 va ser contractada pel MoMA de Nova York com a curadora associada del departament d’arquitectura, convertint-se en curadora en 2000 i finalment en curadora Sènior en 2007, gràcies a la contribució essencial realitzada a la inclusió del disseny entre les àrees d’investigació del Museu. Ella és la comissària que per primera vegada ha inclòs en el Departament de disseny del MoMA una exposició permanent que conté una col·lecció de videojocs, com s’afirma en l’entrevista realitzada per a. Oteri ha decidit portar els videojocs al museu com una “gran forma de disseny” .

Segueix l’esdeveniment per streaming al clicant ací

Conferència. PAOLA ANTONELLI
09 Dec
Thursday - 18:30H

Palau de les Arts Reina Sofia
Places esgotades
Conferència digital

Conferència. PAOLA ANTONELLI

Vols estar a l'última?

Subscriu-te