CONFERÈNCIA. “Yo soy ARCO. Una herencia de buen diseño del pasado al futuro” by FLOS

CONFERÈNCIA. “Yo soy ARCO. Una herencia de buen diseño del pasado al futuro” by FLOS

19
Sep
18:30H
dl

Centre del Carme Cultura Contemporània


Afegir a calendari 09/19/22 18:30 09/19/22 Europe/Madrid CONFERÈNCIA. “Yo soy ARCO. Una herencia de buen diseño del pasado al futuro” by FLOS En ocasió de la Valencia Design Week i World Design Capital Valencia 2022, FLOS es complau a convidar-li a la xarrada "Yo soy ARCO. Una herencia de buen diseño del pasado al futuro". La xarrada, que tindrà lloc en l'evocador marc dels Claustres Gòtics del Centre  del Carme Cultura Contemporània el dilluns 19 de setembre a les 18.30 hores, tindrà com a protagonista, junt amb  Flos, a Giovanna Castiglioni, filla del famós  arquitecte Achille Castiglioni i narradora de la Fundació del mateix nom. Un moment de trobada i debat en presència del director del museu, Jose Luis Perez Pont, i en col·laboració amb el director de la revista DXI, Alejandro Benavent. 60 anys després del seu naixement, l'empresa pretén celebrar i difondre el geni d'un dels mestres històrics del disseny italià, Achille Castiglioni, i l'absoluta  actualitat dels projectes realitzats per a Flos al costat del seu germà Pier Giacomo des dels anys 60. La filosofia de disseny de Castiglioni i alguns productes icònics com el llum Arco, que també celebra el seu 60é aniversari enguany, continuen sent una font d'inspiració fonamental i un manifest del bon  disseny fins i tot hui dia. L'assistència a l'esdeveniment es fa previ registre a través de: international@ghenos.net

Centre del Carme Cultura Contemporània

Entrada gratuïta

En ocasió de la Valencia Design Week i World Design Capital Valencia 2022, FLOS es complau a convidar-li a la xarrada “Yo soy ARCO. Una herencia de buen diseño del pasado al futuro”.

La xarrada, que tindrà lloc en l’evocador marc dels Claustres Gòtics del Centre  del Carme Cultura Contemporània el dilluns 19 de setembre a les 18.30 hores, tindrà com a protagonista, junt amb  Flos, a Giovanna Castiglioni, filla del famós  arquitecte Achille Castiglioni i narradora de la Fundació del mateix nom. Un moment de trobada i debat en presència del director del museu, Jose Luis Perez Pont, i en col·laboració amb el director de la revista DXI, Alejandro Benavent.

60 anys després del seu naixement, l’empresa pretén celebrar i difondre el geni d’un dels mestres històrics del disseny italià, Achille Castiglioni, i l’absoluta  actualitat dels projectes realitzats per a Flos al costat del seu germà Pier Giacomo des dels anys 60. La filosofia de disseny de Castiglioni i alguns productes icònics com el llum Arco, que també celebra el seu 60é aniversari enguany, continuen sent una font d’inspiració fonamental i un manifest del bon  disseny fins i tot hui dia.

L’assistència a l’esdeveniment es fa previ registre a través de:
international@ghenos.net

Vols estar a l'última?

Subscriu-te