CONFERÈNCIA. “YUTalks 2022”

CONFERÈNCIA. “YUTalks 2022”

28
Sep
- 30
12:00H
dc

Camino de Vera, s/n.

46022 – Valencia


Vore més

Afegir a calendari 09/28/22 12:00 09/30/22 Europe/Madrid CONFERÈNCIA. “YUTalks 2022” YUDesign UPV ens presenta la conferència YUTalks, que apropa estudiants i professionals del disseny a través de xerrades i classes magistrals. Aquest any pretenen posar en valor la professió del dissenyador, destacant el seu paper de coordinador en tot el procés des de la concepció d'una idea fins a la seva comercialització, passant per la seva fabricació. A més, aquesta edició pretén promoure la sostenibilitat i els projectes compromesos amb l'economia circular. Evolucionar i millorar el disseny i la indústria amb la finalitat de ser més eficients i ecològics és un repte al qual s'enfronten cada cop més empreses, i també és una de les bases principals de YUDesign UPV. "El futur serà sostenible o no serà"

Camino de Vera, s/n.

46022 – Valencia

Entrada gratuïta

YUDesign UPV ens presenta la conferència YUTalks, que apropa estudiants i professionals del disseny a través de xerrades i classes magistrals. Aquest any pretenen posar en valor la professió del dissenyador, destacant el seu paper de coordinador en tot el procés des de la concepció d’una idea fins a la seva comercialització, passant per la seva fabricació. A més, aquesta edició pretén promoure la sostenibilitat i els projectes compromesos amb l’economia circular.

Evolucionar i millorar el disseny i la indústria amb la finalitat de ser més eficients i ecològics és un repte al qual s’enfronten cada cop més empreses, i també és una de les bases principals de YUDesign UPV.

El futur serà sostenible o no serà

CONFERÈNCIA. “YUTalks 2022”
28 Sep - 30 Sep
Wednesday - 12:00H

Camino de Vera, s/n.

46022 – Valencia

CONFERÈNCIA. “YUTalks 2022”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te