CONFERÈNCIES. Estímul

CONFERÈNCIES. Estímul

26
Nov
09:00H
ds

Cines ABC Park de Valencia
Carrer de Roger de Llòria, 21, 46002 València


Vore més

Afegir a calendari 11/26/22 09:00 11/26/22 Europe/Madrid CONFERÈNCIES. Estímul El nou esdeveniment sobre creativitat a València, on busquem posar en marxa els teus neurotransmissors, elevar el teu ànim i potenciar la teva creativitat. Un esdeveniment en què professionals de tots els àmbits parlaran de com la creativitat ha format i forma part del seu èxit. De com l'entrenen i l'alimenten, com aprenen. Aquest emocionant esdeveniment reunirà algunes de les millors ments creatives del panorama actual. Escolta de primera mà com duen a terme els seus impressionants projectes i com fan que les coses succeeixin, amb increïbles coneixements sobre la manera com cadascun aborda el disseny i la creativitat, des del procés fins a les eines i la manera com desenvolupen els seus projectes. Una oportunitat que no t'has de perdre.

Cines ABC Park de Valencia
Carrer de Roger de Llòria, 21, 46002 València

Entrada gratuïta

El nou esdeveniment sobre creativitat a València, on busquem posar en marxa els teus neurotransmissors, elevar el teu ànim i potenciar la teva creativitat. Un esdeveniment en què professionals de tots els àmbits parlaran de com la creativitat ha format i forma part del seu èxit. De com l’entrenen i l’alimenten, com aprenen.
Aquest emocionant esdeveniment reunirà algunes de les millors ments creatives del panorama actual.

Escolta de primera mà com duen a terme els seus impressionants projectes i com fan que les coses succeeixin, amb increïbles coneixements sobre la manera com cadascun aborda el disseny i la creativitat, des del procés fins a les eines i la manera com desenvolupen els seus projectes.
Una oportunitat que no t’has de perdre.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te