CONFERÈNCIES. Patricia Urquiola

CONFERÈNCIES. Patricia Urquiola

16
Sep
18:00H
dj

Trobada digital


Vore més

Afegir a calendari 09/16/21 18:00 09/16/21 Europe/Madrid CONFERÈNCIES. Patricia Urquiola En el marc de les Design Talks organitzades per la firma de mobles Andreu World, una de les empreses que donen suport a València Capital Mundial del Disseny 2022, el proper dimecres 16 de setembre, la dissenyadora Patricia Urquiola compartirà la seva experiència professional i la seva visió personal sobre el procés creatiu. "Diálogos sobre el trabajo" ("Diàlegs sobre el treball") és una obra literària editada per Andreu World i estructurada a partir de les experiències personals de vuit dels dissenyadors més influents del panorama internacional, com Philippe Starck, Patricia Urquiola, Giulio Ridolfo, Alfredo Häberli, Piergiorgio Cazzaniga, Alberto Lievore, Benjamin Hubert i Jasper Morrison. Un enfocament humanístic i filosòfic de la professió del disseny, extrapolat a altres camps i que ens projecta al futur a partir de l’experiència, la reflexió i la generositat d’aquells que ens condueixen en el present. La xerrada serà digital, en anglès, juntament amb el cofundador d'Architonic, Tobias Lutz, la periodista Ana Domínguez Siemens, i Jesús Linares, conseller delegat d'Andreu World a Interior Design TV.

Trobada digital

Entrada gratuïta

En el marc de les Design Talks organitzades per la firma de mobles Andreu World, una de les empreses que donen suport a València Capital Mundial del Disseny 2022, el proper dimecres 16 de setembre, la dissenyadora Patricia Urquiola compartirà la seva experiència professional i la seva visió personal sobre el procés creatiu.

Diálogos sobre el trabajo” (“Diàlegs sobre el treball”) és una obra literària editada per Andreu World i estructurada a partir de les experiències personals de vuit dels dissenyadors més influents del panorama internacional, com Philippe Starck, Patricia Urquiola, Giulio Ridolfo, Alfredo Häberli, Piergiorgio Cazzaniga, Alberto Lievore, Benjamin Hubert i Jasper Morrison. Un enfocament humanístic i filosòfic de la professió del disseny, extrapolat a altres camps i que ens projecta al futur a partir de l’experiència, la reflexió i la generositat d’aquells que ens condueixen en el present.

La xerrada serà digital, en anglès, juntament amb el cofundador d’Architonic, Tobias Lutz, la periodista Ana Domínguez Siemens, i Jesús Linares, conseller delegat d’Andreu World a Interior Design TV.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te