CONFERÈNCIES. Diàlegs 2022: Activisme, Actitud, Acció

CONFERÈNCIES. Diàlegs 2022: Activisme, Actitud, Acció

23
Feb
- 25

EASD València


Vore més

Afegir a calendari 02/23/22 02/25/22 Europe/Madrid CONFERÈNCIES. Diàlegs 2022: Activisme, Actitud, Acció
Un lloc de trobada en el qual la EASD València promou la conversa oberta al voltant de la cultura del disseny i el seu canviant context sociocultural. Aquesta cita interdisciplinària, que inclou conferències, exposicions i activitats acadèmiques diverses. Activisme, Actitud, Acció…  En un escenari post-covid s'ha accelerat la urgència d'un canvi de paradigma sociocultural, en el qual el disseny ha d'ampliar el seu marc d'acció. Tal com plantéa Oscar Guayabero (Barcelona 1968) «el disseny del futur ha de passar de ser un mitjà a ser un mediador». El present és incert i el futur indeterminat. Sota el títol Activisme, Actitud, Acció, Diàlegs 2022 cerca intercanviar experiències, visions i actituds des de la cultura del disseny que posen en valor el potencial del disseny com a eina de transformació social, que permeta redibuixar un futur més esperançador. Seguint aquest eix temàtic, comptarem amb la visió crítica de la cultura contemporània de Remedios Zafra, la divergent anàlisi de la realitat per a condicionar el futur d'Elisabet Roselló (Postfuturear), la posada en valor del «Disseny com a actitud» d'Alice Rawsthorn, l'activisme de gènere de Yolanda Domínguez, el documentalismo social d'Ivo&Ana, i les experiències i exemples d'actitud, activisme i acció de diverses dissenyadors/ores i creadors/ores. L'acte inaugural serà el dimecres 23 de febrer a les 9.30h i comptarà amb la presència de Carmen Bevià, Secretària Autonòmica d'Universitats i Recerca, Pilar Ezpeleta Piorno, Directora General d'Universitats, el director de World Design Capital València 2022 Xavi Calvo, la directora de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana, Inmaculada Sánchez Velasco i la directora de la Escola Superior de Disseny de València, Rosa Esteban. L'endemà a les 13 h, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant Ripoll, participarà en el col·loqui "Innovació i disseny davant els reptes globals".
Pots seguir les conferències de Diàlegs 2022 en directe a través de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=NXXQMF1mSzk

EASD València

Entrada gratuïta

Un lloc de trobada en el qual la EASD València promou la conversa oberta al voltant de la cultura del disseny i el seu canviant context sociocultural. Aquesta cita interdisciplinària, que inclou conferències, exposicions i activitats acadèmiques diverses.

Activisme, Actitud, Acció… 

En un escenari post-covid s’ha accelerat la urgència d’un canvi de paradigma sociocultural, en el qual el disseny ha d’ampliar el seu marc d’acció. Tal com plantéa Oscar Guayabero (Barcelona 1968) «el disseny del futur ha de passar de ser un mitjà a ser un mediador». El present és incert i el futur indeterminat.

Sota el títol Activisme, Actitud, Acció, Diàlegs 2022 cerca intercanviar experiències, visions i actituds des de la cultura del disseny que posen en valor el potencial del disseny com a eina de transformació social, que permeta redibuixar un futur més esperançador.

Seguint aquest eix temàtic, comptarem amb la visió crítica de la cultura contemporània de Remedios Zafra, la divergent anàlisi de la realitat per a condicionar el futur d’Elisabet Roselló (Postfuturear), la posada en valor del «Disseny com a actitud» d’Alice Rawsthorn, l’activisme de gènere de Yolanda Domínguez, el documentalismo social d’Ivo&Ana, i les experiències i exemples d’actitud, activisme i acció de diverses dissenyadors/ores i creadors/ores.

L’acte inaugural serà el dimecres 23 de febrer a les 9.30h i comptarà amb la presència de Carmen Bevià, Secretària Autonòmica d’Universitats i Recerca, Pilar Ezpeleta Piorno, Directora General d’Universitats, el director de World Design Capital València 2022 Xavi Calvo, la directora de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana, Inmaculada Sánchez Velasco i la directora de la Escola Superior de Disseny de València, Rosa Esteban.

L’endemà a les 13 h, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant Ripoll, participarà en el col·loqui “Innovació i disseny davant els reptes globals”.

Pots seguir les conferències de Diàlegs 2022 en directe a través de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=NXXQMF1mSzk
CONFERÈNCIES. Diàlegs 2022: Activisme, Actitud, Acció
23 Feb - 25 Feb

EASD València

CONFERÈNCIES. Diàlegs 2022: Activisme, Actitud, Acció

Vols estar a l'última?

Subscriu-te