CONGRÉS. “Future of Fashion”

CONGRÉS. “Future of Fashion”

05
Oct
- 06

Las Naves


Vore més

Afegir a calendari 10/05/22 10/06/22 Europe/Madrid CONGRÉS. “Future of Fashion” Future of Fashion és la primera trobada internacional de moda sostenible a València. El congrés es constitueix com a plataforma per a la creació, l'experimentació i l'intercanvi de coneixements entorn de la transformació de les indústries de la moda a partir de 6 temàtiques principals: matèries primeres; disseny; cadena de subministrament; producció; consum i residus; emissions i biodiversitat. L'abast del congrés FoF 2022 s'estendrà a tota la ciutat a través d'un programa d'esdeveniments satèl·lit dirigits a estudiants, públic general i figures empresarials del sector. Més d'un centenar de persones seran rebudes en una programació de keynotes liderada per professionals del disseny i personalitats de la moda sostenible. Christopher Raeburn, dissenyador britànic conegut per la seua proposta de moda ecològica i finalista al Sustainability Award 2023 de la Setmana de la Moda de Copenhaguen, forma part de la cartellera de ponents principals juntament amb Christina Dean, fundadora de la signatura de moda sostenible The R Collective i Redress, una ONG mediambiental fundada per a reduir els residus en la indústria de la moda. L'agenda de ponències també comptarà amb la participació de Christiane Dolva i Maria Bystedt de la H&M Foundation (en col·laboració amb l'Ambaixada de Suècia a Espanya) i Núria Llobregat, directora de l'Àrea d'Internacionalització i responsable del projecte ENHANCE en la UPV. La sessió inaugural del congrés donarà la benvinguda a les institucions i entitats impulsores i comptarà amb la presència de Teppo Tauriainen, Ambaixador de Suècia a Madrid, i un missatge digital d'Alice Bah Kuhnke, membre del Parlament Europeu i ministra de Cultura sueca entre 2014 i 2019. Future of Fashion és un projecte organitzat per València Capital Mundial del Disseny 2022 en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València, ENHANCE Alliance of Universities of Technology, Sustainable Fashion Employability Skills (SFES, finançat per la Unió Europea), Las Naves (Centre d'Innovació del Ajuntament de València) i La Mutant, i compta amb l'impuls de l'Ambaixada de Suècia a Espanya i Jeanologia.

Las Naves

Preu - 1,5€

Reservar entrades

Future of Fashion és la primera trobada internacional de moda sostenible a València. El congrés es constitueix com a plataforma per a la creació, l’experimentació i l’intercanvi de coneixements entorn de la transformació de les indústries de la moda a partir de 6 temàtiques principals: matèries primeres; disseny; cadena de subministrament; producció; consum i residus; emissions i biodiversitat. L’abast del congrés FoF 2022 s’estendrà a tota la ciutat a través d’un programa d’esdeveniments satèl·lit dirigits a estudiants, públic general i figures empresarials del sector.

Més d’un centenar de persones seran rebudes en una programació de keynotes liderada per professionals del disseny i personalitats de la moda sostenible. Christopher Raeburn, dissenyador britànic conegut per la seua proposta de moda ecològica i finalista al Sustainability Award 2023 de la Setmana de la Moda de Copenhaguen, forma part de la cartellera de ponents principals juntament amb Christina Dean, fundadora de la signatura de moda sostenible The R Collective i Redress, una ONG mediambiental fundada per a reduir els residus en la indústria de la moda. L’agenda de ponències també comptarà amb la participació de Christiane Dolva i Maria Bystedt de la H&M Foundation (en col·laboració amb l’Ambaixada de Suècia a Espanya) i Núria Llobregat, directora de l’Àrea d’Internacionalització i responsable del projecte ENHANCE en la UPV. La sessió inaugural del congrés donarà la benvinguda a les institucions i entitats impulsores i comptarà amb la presència de Teppo Tauriainen, Ambaixador de Suècia a Madrid, i un missatge digital d’Alice Bah Kuhnke, membre del Parlament Europeu i ministra de Cultura sueca entre 2014 i 2019.

Future of Fashion és un projecte organitzat per València Capital Mundial del Disseny 2022 en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València, ENHANCE Alliance of Universities of Technology, Sustainable Fashion Employability Skills (SFES, finançat per la Unió Europea), Las Naves (Centre d’Innovació del Ajuntament de València) i La Mutant, i compta amb l’impuls de l’Ambaixada de Suècia a Espanya i Jeanologia.

PROGRAMA

En paral·lel, durant les dues jornades del FoF 2022, Las Naves i La Mutant acolliran tallers amb professionals internacionals. Entre els tallers del dimecres 5 d’octubre es troben:

  • Building Dynamic Capabilities for Sustainable Fashion Retail: the Case of Spanish Fashion Brands: amb Louise McBride (Glasgow Caledonian University) i Teresa Pérez del Castell (Universitat Villanueva (Madrid).
  • The evolution of the Metaverse in luxury fashion and the role Blockchain has in its development; implications for sustainability: amb Tim Jackson (Director of the British School of Fashion).
  • Circular Fashion & Beauty: amb Natascha Radclyffe-Thomas (Professor Màrqueting and Sustainable Business at British School of Fashion).
  • Workshop by Swedish School of Tèxtils, Borås (Embassy of Sweden) – New fibers and material solutions for sustainability: amb els professors Nawar Kadi i Mikael Skrifvars de la Universitat de tèxtil de Borás

    El dijous 6 d’octubre tindran lloc els workshops:

  • Sustainable Assessment and Fashion Brand Ràtings: amb Ruth Marciniak i Cara Connell.
  • Fashion Retail Màrqueting – authenticating sustainability practice: amb Elaine Ritch (Reader in Fashion, Màrqueting and Sustainability at Glasgow Caledonian University).
  • A new way of communicating: Measuring sustainability through charismatic actions in the fashion industry: amb Esteban Galan Cubillo (Universitat Politècnica de València), Lindsey Drylie Carei (Glasgow Caledonian University) i Nadia Alonso López (Universitat Politècnica de València).
  • The textile transformation, Jeans successful case – Jeanologia: a càrrec de Fernando Cardona (Head of Brain Box en Jeanologia).
CONGRÉS. “Future of Fashion”
05 Oct - 06 Oct

Las Naves

CONGRÉS. “Future of Fashion”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te