CONGRÉS. IX Downtown Design Dubai

CONGRÉS. IX Downtown Design Dubai

10
Nov

Pabellón español de la Expo 2020 Dubai


Vore més

Afegir a calendari 11/10/21 11/10/21 Europe/Madrid CONGRÉS. IX Downtown Design Dubai Downtown Design és la fira comercial més important de la indústria del disseny d'interiors en el Mitjà Orient. Té lloc durant la Dubai Design Week i atrau als més influents dissenyadors d'interiors, arquitectes, promotors immobiliaris i distribuïdors, entre molts altres compradors. ICEX Spain Trade & Investment torna a la 9ª edició de Downtown Design amb l'exposició “Interior Makers”, comissariada per l'arquitecte i professor universitari espanyol Juan Roldán. 'Interior Makers' ha sigut concebuda per a convertir-se en un referent dels productes d'interiorisme espanyols a tot el món, tenint en compte el potencial dels mercats d'Orient Mitjà per als fabricants espanyols.

Pabellón español de la Expo 2020 Dubai

Preu - Registro previo

Reservar entrades

Downtown Design és la fira comercial més important de la indústria del disseny d’interiors en el Mitjà Orient. Té lloc durant la Dubai Design Week i atrau als més influents dissenyadors d’interiors, arquitectes, promotors immobiliaris i distribuïdors, entre molts altres compradors.

ICEX Spain Trade & Investment torna a la 9ª edició de Downtown Design amb l’exposició “Interior Makers”, comissariada per l’arquitecte i professor universitari espanyol Juan Roldán. ‘Interior Makers’ ha sigut concebuda per a convertir-se en un referent dels productes d’interiorisme espanyols a tot el món, tenint en compte el potencial dels mercats d’Orient Mitjà per als fabricants espanyols.

Les huit marques pre-seleccionades per a mostrar les seues últimes novetats en ‘Interior Makers’ són: Böln, Cosentino, Kriskadecor, Lladró, Nani Marquina, Nomon, RS Barcelona i Sol i Lluna.

La sostenibilitat ha sigut una de les principals prioritats de Juan Roldán en crear l’exposició “Interior Makers”. S’han emprat materials reciclats per a maximitzar l’experiència del pavelló amb una petjada de carboni baixa.

En el marc de les conferències “The Fòrum” en Downtown Design, Juan Roldán liderarà un debat sobre ‘Ambients Sostenibles’ amb Marisa Santamaria (Directora de Global Innovation Trends Unit) i Xavi Calvo (CEO de World Design Capital València 2022). Aquest panell tindrà lloc el 10 de novembre a les 16.15 en l’exposició.

CONGRÉS. IX Downtown Design Dubai
10 Nov

Pabellón español de la Expo 2020 Dubai

CONGRÉS. IX Downtown Design Dubai

Vols estar a l'última?

Subscriu-te