CONGRÉS. “WordCamp València 2022”

CONGRÉS. “WordCamp València 2022”

21
Oct
- 22
11:00H
dv

Complex Esportiu-Cultural “La Petxina”


Vore més

Afegir a calendari 10/21/22 11:00 10/22/22 Europe/Madrid CONGRÉS. “WordCamp València 2022” Arriba el primer Congrés de Disseny i Desenvolupament Web a València d'aquest 2022, la WordCamp València, que posa de nou a la nostra ciutat en el mapa de la comunitat internacional WordPress. Els dies 21 i 22 d'octubre se celebrarà la 3a WordCamp València Edició Especial Disseny, un esdeveniment organitzat per voluntaris de la comunitat local de WordPress sobre disseny i desenvolupament web, màrqueting, xarxes socials, botigues en línia, programació, posicionament SEU i SEM, ciberseguretat, accessibilitat i un llarg etc. i obert a qualsevol persona interessada a assistir i aprendre sobre aquests temes. El  dia de ponències (Dissabte dia 22, de 9.00 a 19.00) comptarà amb experts i referents de tota mena, nacionals i internacionals. Els ponents que participen i comparteixen la seua experiència i els seus coneixements amb tots els assistents ho fan de manera voluntària (cap ponent publicita res durant la seua xarrada). El divendres 21 (d'11.00 a 17.30) l'objectiu serà aprenderde manera pràctica a contribuir en la construcció d'un WordPress millor (Community Day). Recorda que WordPress és, efectivament, lliure i gratis, per això i pels seus resultats, el 43% de la web usa WordPress, des de blogs d'aficions fins als majors llocs web i botigues en línia.

Complex Esportiu-Cultural “La Petxina”

Preu -

Reservar entrades

Arriba el primer Congrés de Disseny i Desenvolupament Web a València d’aquest 2022, la WordCamp València, que posa de nou a la nostra ciutat en el mapa de la comunitat internacional WordPress.

Els dies 21 i 22 d’octubre se celebrarà la 3a WordCamp València Edició Especial Disseny, un esdeveniment organitzat per voluntaris de la comunitat local de WordPress sobre disseny i desenvolupament web, màrqueting, xarxes socials, botigues en línia, programació, posicionament SEU i SEM, ciberseguretat, accessibilitat i un llarg etc. i obert a qualsevol persona interessada a assistir i aprendre sobre aquests temes.

El  dia de ponències (Dissabte dia 22, de 9.00 a 19.00) comptarà amb experts i referents de tota mena, nacionals i internacionals. Els ponents que participen i comparteixen la seua experiència i els seus coneixements amb tots els assistents ho fan de manera voluntària (cap ponent publicita res durant la seua xarrada).

El divendres 21 (d’11.00 a 17.30) l’objectiu serà aprenderde manera pràctica a contribuir en la construcció d’un WordPress millor (Community Day). Recorda que WordPress és, efectivament, lliure i gratis, per això i pels seus resultats, el 43% de la web usa WordPress, des de blogs d’aficions fins als majors llocs web i botigues en línia.

Sens dubte, un esdeveniment que no hauria de perdre’s cap dissenyador, agència de màrqueting o professional del món en línia, estudiant (de tota mena i especialment de disseny) o persona interessada (en general) a aprendre sobre tecnologia i disseny.

Una gran ocasió per a reciclar-se o descobrir noves opcions i oportunitats laborals en el món en línia.

L’entrada a la WordCamp València inclou desdejuni, esmorzar, menjar i berenar. A més en acabar les conferències hi haurà una After party amb «resopó» per a tots aquells assistents que vulguen continuar coneixent-se. També hi haurà regals i sortejos, i molts moments per a fer networking, conversar amb els ponents, amb les empreses patrocinadores, voluntaris i altres assistents.

Enguany, la WordCamp València se celebrarà de nou en el Complex Esportiu-Cultural “La Petxina” .

Entrades: https://valencia.wordcamp.org/2022/venta-entradas/
Info: https://valencia.wordcamp.org/2022/

Vols estar a l'última?

Subscriu-te