TROBADES. Converses sobre disseny: Uncertainty

TROBADES. Converses sobre disseny: Uncertainty

29
Sep
- 30
19:00H
dc

“The Sea”, Veles e Vents de La Marina

46024 Valencia


Vore més

Afegir a calendari 09/29/21 19:00 09/30/21 Europe/Madrid TROBADES. Converses sobre disseny: Uncertainty

Sol Candela Alcover, directora de la Fundació Arquia, modera una taula redona amb Uncertainty, l'equip format pels arquitectes canaris Sofía Piñero, Domingo J. González, Andrzej Gwizdala i Fernando Herrera, guanyadors del concurs organitzat pel MITMA per al comissariat de l'exposició del Pavelló d'Espanya en la XVII Mostra Internacional d'Arquitectura de la Biennale di Venezia. Com viurem junts? aqueix era el tema proposat per l'arquitecte Hashim Sarkis i sobre el qual es van inspirar aquest equip d'arquitectes per a presentar una proposta que reflexiona sobre el paper de l'arquitectura en aquests temps d'incertesa provocats per la pandèmia. Després de la presentació del projecte expositiu comptarem amb la participació dels estudis valencians, l'obra seleccionada dels quals conforma l'interior del pavelló, mitjançant una conversa/diàleg oberta i inspiradora. L'accés a l'esdeveniment serà limitat i requerirà inscripció prèvia. L'acte tindrà la seua continuïtat el dijous 30 de setembre a l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València en una trobada centrada en el disseny de l'espai expositiu del propi pavelló. Serà a les 12:30h a l'Aula Magna de l'Escola d'Arquitectura com a conferència inaugural del Grau de Disseny Arquitectònic d'interiors de l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València.

“The Sea”, Veles e Vents de La Marina

46024 Valencia

Entrada gratuïta

Sol Candela Alcover, directora de la Fundació Arquia, modera una taula redona amb Uncertainty, l’equip format pels arquitectes canaris Sofía Piñero, Domingo J. González, Andrzej Gwizdala i Fernando Herrera, guanyadors del concurs organitzat pel MITMA per al comissariat de l’exposició del Pavelló d’Espanya en la XVII Mostra Internacional d’Arquitectura de la Biennale di Venezia.

Com viurem junts? aqueix era el tema proposat per l’arquitecte Hashim Sarkis i sobre el qual es van inspirar aquest equip d’arquitectes per a presentar una proposta que reflexiona sobre el paper de l’arquitectura en aquests temps d’incertesa provocats per la pandèmia.

Després de la presentació del projecte expositiu comptarem amb la participació dels estudis valencians, l’obra seleccionada dels quals conforma l’interior del pavelló, mitjançant una conversa/diàleg oberta i inspiradora.

L’accés a l’esdeveniment serà limitat i requerirà inscripció prèvia.

L’acte tindrà la seua continuïtat el dijous 30 de setembre a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València en una trobada centrada en el disseny de l’espai expositiu del propi pavelló. Serà a les 12:30h a l’Aula Magna de l’Escola d’Arquitectura com a conferència inaugural del Grau de Disseny Arquitectònic d’interiors de l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València.

TROBADES. Converses sobre disseny: Uncertainty
29 Sep - 30 Sep
Wednesday - 19:00H

“The Sea”, Veles e Vents de La Marina

46024 Valencia

TROBADES. Converses sobre disseny: Uncertainty

Vols estar a l'última?

Subscriu-te