ENCONTRE. El Twitch de Relajaelcoco

ENCONTRE. El Twitch de Relajaelcoco

14
Jul
- 31 Dec
17:00H
dc

On-line


Vore més

Afegir a calendari 07/14/21 17:00 12/31/21 Europe/Madrid ENCONTRE. El Twitch de Relajaelcoco Cada dimecres Relajaelcoco realitza un streaming a la plataforma Twitch, on tracten temàtiques relacionades amb el disseny gràfic, la creativitat, el branding, la formació, la comunicació visual i la il·lustració. A cada programa estimulen el diàleg al voltant de el món creatiu des de diversos punts de vista amb convidats com Mar Abad, Òscar Garcia, TresTiposGráficos i diversos stakeholders, per tal de donar llum sobre un procés que cada vegada més adquireix rellevància.

On-line

Entrada gratuïta

Cada dimecres Relajaelcoco realitza un streaming a la plataforma Twitch, on tracten temàtiques relacionades amb el disseny gràfic, la creativitat, el branding, la formació, la comunicació visual i la il·lustració.

A cada programa estimulen el diàleg al voltant de el món creatiu des de diversos punts de vista amb convidats com Mar Abad, Òscar Garcia, TresTiposGráficos i diversos stakeholders, per tal de donar llum sobre un procés que cada vegada més adquireix rellevància.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te