TROBADA. 9a Trobada BID d’Ensenyament i Disseny

TROBADA. 9a Trobada BID d’Ensenyament i Disseny

22
Nov
- 24

Matadero Madrid


Vore més

Add to calendar 11/22/21 11/24/21 Europe/Madrid TROBADA. 9a Trobada BID d’Ensenyament i Disseny La Trobada BID ensenyament i disseny és un dels esdeveniments iberoamericans de disseny més importants en l'actualitat. Durant tres dies es configura com a fòrum públic compromés a presentar tot l'espectre del disseny lligat a la formació a través d'exposicions, conferències, xarrades, debats i molt més, per a reflexionar i debatre sobre l'actual panorama de la disciplina. Les Trobades miren al futur, busquen enfortir el sector formatiu, mostrar les tendències pedagògiques i metodològiques relacionades amb l'Ensenyament del Disseny als països de la regió, assenyalar camins per a millorar i desenvolupar els programes educatius, les experiències docents, la gestió dels centres i els seus idearis i suggerir vies per a millorar el paper dels futurs professionals del Disseny i la seua capacitació per a resoldre les necessitats de la societat. Les empreses i les institucions se sumen a aquestes cites inspiracionales que busquen fomentar l'intercanvi d'experiències i coneixement tant en els docents com en els estudiants, acostant i fomentant oportunitats per a futures emprenedories i / o camins laborals. S'articula entorn d'una convocatòria a Centres Formatius per a la seua participació activa en les activitats de la Trobada BID i també entorn de la setmana inaugural on es reuneixen totes les propostes d'aquestes Escoles. Consulta el programa complet de la trobada

Matadero Madrid

Preu - Registro previo

La Trobada BID ensenyament i disseny és un dels esdeveniments iberoamericans de disseny més importants en l’actualitat. Durant tres dies es configura com a fòrum públic compromés a presentar tot l’espectre del disseny lligat a la formació a través d’exposicions, conferències, xarrades, debats i molt més, per a reflexionar i debatre sobre l’actual panorama de la disciplina.

Les Trobades miren al futur, busquen enfortir el sector formatiu, mostrar les tendències pedagògiques i metodològiques relacionades amb l’Ensenyament del Disseny als països de la regió, assenyalar camins per a millorar i desenvolupar els programes educatius, les experiències docents, la gestió dels centres i els seus idearis i suggerir vies per a millorar el paper dels futurs professionals del Disseny i la seua capacitació per a resoldre les necessitats de la societat.

Les empreses i les institucions se sumen a aquestes cites inspiracionales que busquen fomentar l’intercanvi d’experiències i coneixement tant en els docents com en els estudiants, acostant i fomentant oportunitats per a futures emprenedories i / o camins laborals.

S’articula entorn d’una convocatòria a Centres Formatius per a la seua participació activa en les activitats de la Trobada BID i també entorn de la setmana inaugural on es reuneixen totes les propostes d’aquestes Escoles.

Consulta el programa complet de la trobada

TROBADA. 9a Trobada BID d’Ensenyament i Disseny
22 Nov - 24 Nov

Matadero Madrid

TROBADA. 9a Trobada BID d’Ensenyament i Disseny

Vols estar a l'última?

Subscriu-te