TROBADA. “Moda+Sostenible” amb Sònia Flotats

TROBADA. “Moda+Sostenible” amb Sònia Flotats

19
May
19:00H
dj

Las Naves


Vore més

Afegir a calendari 05/19/22 19:00 05/19/22 Europe/Madrid TROBADA. “Moda+Sostenible” amb Sònia Flotats
El grup de treball Moda+Sostenible ha sigut posat en marxa per Las Naves com com a punt de trobada, reflexió, coordinació i treball centrat en la moda sostenible. Entre les seues activitats està la serie "Trobades" amb la qual pretén oferir xarrades amb professionals de l'àrea de la moda i la sostenibilitat, obertes a totes les persones interessades. La primera d'elles serà amb Sònia Flotats, periodista especialitzada en moda, sostenibilitat i responsabilitat social; així com co-fundadora de l'Associació de Moda Sostenible de Barcelona. A més és creadora i editora de So Good So Cute Magazine, una de les revistes més influents en llengua espanyola sobre moda i tendències sostenibles. Com vendre sostenibilitat sense caure en el greenwashing? Cada vegada són més les empreses de moda que es declaren sostenibles, però existeix suficient mercat per a tanta marca? I, si existeix, com es pot arribar a ell diferenciant-nos, sense caure en el greenwashing i sense incentivar la compra compulsiva? Temes a tractar: - Els riscos del greenwashing a l'hora de comunicar: dir coses que no són, incentivar la venda més del necessari, etc. - Com construir una narrativa comunicativa que enamore a la clientela. Com diferenciar-se. - Com arribar a les teues audiències.
 
Inscripcions:

Las Naves

Preu - INSCRIPCIÓN GRATUITA

Reservar entrades

El grup de treball Moda+Sostenible ha sigut posat en marxa per Las Naves com com a punt de trobada, reflexió, coordinació i treball centrat en la moda sostenible. Entre les seues activitats està la serie “Trobades” amb la qual pretén oferir xarrades amb professionals de l’àrea de la moda i la sostenibilitat, obertes a totes les persones interessades.

La primera d’elles serà amb Sònia Flotats, periodista especialitzada en moda, sostenibilitat i responsabilitat social; així com co-fundadora de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona. A més és creadora i editora de So Good So Cute Magazine, una de les revistes més influents en llengua espanyola sobre moda i tendències sostenibles.

Com vendre sostenibilitat sense caure en el greenwashing?

Cada vegada són més les empreses de moda que es declaren sostenibles, però existeix suficient mercat per a tanta marca? I, si existeix, com es pot arribar a ell diferenciant-nos, sense caure en el greenwashing i sense incentivar la compra compulsiva?

Temes a tractar:

– Els riscos del greenwashing a l’hora de comunicar: dir coses que no són, incentivar la venda més del necessari, etc.

– Com construir una narrativa comunicativa que enamore a la clientela. Com diferenciar-se.

– Com arribar a les teues audiències.

 
Inscripcions:
TROBADA. “Moda+Sostenible” amb Sònia Flotats
19 May
Thursday - 19:00H

Las Naves

TROBADA. “Moda+Sostenible” amb Sònia Flotats

Vols estar a l'última?

Subscriu-te