TROBADA. Programa d’Innovació a través del Disseny

TROBADA. Programa d’Innovació a través del Disseny

26
Apr
09:00H
dt

Las Naves


Afegir a calendari 04/26/22 09:00 04/26/22 Europe/Madrid TROBADA. Programa d’Innovació a través del Disseny L'economia creativa és l'àmbit de l'economia que genera riquesa i llocs de treball a través de la creativitat i inclou en múltiples sectors, tant de les denominades indústries creatives, com altres sectors que compten amb ocupacions creatives.  La innovació creuada és el desenvolupament d'innovació gràcies a que les empreses travessen les fronteres dels seus sector o entorn per a col·laborar i/o aprendre d'i/o amb uns altres. El Programa d'Innovació a través del Disseny (PID) té com a objectiu la generació d'innovació creuada gràcies a la introducció del disseny en aquesta. Al llarg de la jornada d'inauguració d'aquest programa en el qual participen empreses de diferents sectors, no sols s'iniciarà aquest procés d'innovació creuada sinó que, a més, es possibilitarà que això es produïsca amb altres actors de la Indústria Cultural i Creativa a través del desenvolupament de diverses metodologies. La jornada començarà a les 9h en el Centre Cultural Las Naves. Durant el matí empreses i participants en el programa donaran principi al procés i est s'obrirà de 16.30 a 19 hores a professionals de ICCs interessats a participar en processos d'innovació creuada. Si vols formar part de l'experiència, inscriu-te ja que les places són limitades.

Las Naves

Entrada gratuïta

L’economia creativa és l’àmbit de l’economia que genera riquesa i llocs de treball a través de la creativitat i inclou en múltiples sectors, tant de les denominades indústries creatives, com altres sectors que compten amb ocupacions creatives.  La innovació creuada és el desenvolupament d’innovació gràcies a que les empreses travessen les fronteres dels seus sector o entorn per a col·laborar i/o aprendre d’i/o amb uns altres.

El Programa d’Innovació a través del Disseny (PID) té com a objectiu la generació d’innovació creuada gràcies a la introducció del disseny en aquesta. Al llarg de la jornada d’inauguració d’aquest programa en el qual participen empreses de diferents sectors, no sols s’iniciarà aquest procés d’innovació creuada sinó que, a més, es possibilitarà que això es produïsca amb altres actors de la Indústria Cultural i Creativa a través del desenvolupament de diverses metodologies.

La jornada començarà a les 9h en el Centre Cultural Las Naves. Durant el matí empreses i participants en el programa donaran principi al procés i est s’obrirà de 16.30 a 19 hores a professionals de ICCs interessats a participar en processos d’innovació creuada.

Si vols formar part de l’experiència, inscriu-te ja que les places són limitades.

TROBADA. Programa d’Innovació a través del Disseny
26 Apr
Tuesday - 09:00H

Las Naves

TROBADA. Programa d’Innovació a través del Disseny

Vols estar a l'última?

Subscriu-te