TROBADA. South Summit Health & Wellbeing

TROBADA. South Summit Health & Wellbeing

03
Nov
- 04
09:00H
dc

Veles e Vents


Afegir a calendari 11/03/21 09:00 11/04/21 Europe/Madrid TROBADA. South Summit Health & Wellbeing

South Summit ‘Health & Wellbeing’ València  powered by IE University, tindrà lloc els dies 3 i 4 de novembre en l'edifici Veles e Vents de la Marina de València. Durant dos dies es donarà pas a les més inspiradores ponències i converses amb els referents mundials d'innovació, A més, hi haurà un marketplace amb les millors iniciatives i startups del sector, espais de networking i connexió per a crear oportunitats de negoci amb les startups més disruptives, els inversors més potents i les corporacions i institucions líders en innovació.

La capital valenciana serà l'escenari d'aquesta trobada en el qual tindran un gran protagonisme el disseny i la innovació, com a impulsors per a donar forma al futur de la salut i el benestar, un futur sostenible amb la persona en el centre. Se sumen a la trobada grans noms que ja contribueixen a donar forma a l'ecosistema emprenedor i que han confirmat la seua assistència en aquesta edició, entre els quals es troben: Teemu Arina, especialista en Optimització humana i Biohacker; Mario Alonso Puig, president del Center for Health, Well-Being & Happiness de IE University; Paloma Castellanos, directora de Wayra Madrid; Ignacio Hernández Medrano, neuróleg y fundador de  Savana & Mendelian; Javier Villamizar, partner de SoftBank Investment Advisers i Aubrey de Grey, Chief Science Officer de SENS Research Foundation.

Veles e Vents

Entrada gratuïta

South Summit ‘Health & Wellbeing’ València  powered by IE University, tindrà lloc els dies 3 i 4 de novembre en l’edifici Veles e Vents de la Marina de València. Durant dos dies es donarà pas a les més inspiradores ponències i converses amb els referents mundials d’innovació, A més, hi haurà un marketplace amb les millors iniciatives i startups del sector, espais de networking i connexió per a crear oportunitats de negoci amb les startups més disruptives, els inversors més potents i les corporacions i institucions líders en innovació.

La capital valenciana serà l’escenari d’aquesta trobada en el qual tindran un gran protagonisme el disseny i la innovació, com a impulsors per a donar forma al futur de la salut i el benestar, un futur sostenible amb la persona en el centre. Se sumen a la trobada grans noms que ja contribueixen a donar forma a l’ecosistema emprenedor i que han confirmat la seua assistència en aquesta edició, entre els quals es troben: Teemu Arina, especialista en Optimització humana i Biohacker; Mario Alonso Puig, president del Center for Health, Well-Being & Happiness de IE University; Paloma Castellanos, directora de Wayra Madrid; Ignacio Hernández Medrano, neuróleg y fundador de  Savana & Mendelian; Javier Villamizar, partner de SoftBank Investment Advisers i Aubrey de Grey, Chief Science Officer de SENS Research Foundation.

South Summit ha donat a conéixer la llista de les startups que seran presents en la final de South Summit ‘Health & Wellbeing’ València  powered by IE University. Totes les seleccionades tindran l’oportunitat de fer la seua pitch en directe davant les corporacions, els inversors i els líders de l’ecosistema emprenedor reunits en la trobada.

INTERNACIONALSNACIONALS
Air Doctor (Israel)DAWAKO MEDTECH MOWOOT (Com. Valenciana)
BestHealth4U (Portugal)DIVE MEDICAL (Aragó) 
Healables (Israel)EpiDisease (Com. Valenciana) 
Magic Horizons (Alemanya)Gate2Brain (Catalunya)
Medicus (Austria)GENBIOMA Aplicaciones (Navarra)
Navari (Suècia)Iakan Health (Com. Valenciana)
Predictiv (Estados Unidos)Legit Health (País Vasc)
RoboMed Oy (Finlandia) MOWOOT (Catalunya)
Unima (México)NANOKER RESEARCH (Asturies)
ViBo Health (Portugal)Tucuvi (Com. Madrid)
Virtuleap (Portugal)Visualfy (Com. Valenciana)
wito (Com. Valenciana)
TROBADA. South Summit Health & Wellbeing
03 Nov - 04 Nov
Wednesday - 09:00H

Veles e Vents

TROBADA. South Summit Health & Wellbeing

Vols estar a l'última?

Subscriu-te