TROBADA. V Jornades d’Il·lustració

TROBADA. V Jornades d’Il·lustració

06
May
- 08

Centro Cultural “La Nau”


Vore més

Afegir a calendari 05/06/22 05/08/22 Europe/Madrid TROBADA. V Jornades d’Il·lustració

Enguany les Jornades d'Il·lustració de València - JIV- celebren el seu cinqué aniversari els pròxims 6, 7 i 8 de maig en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, gràcies a la col·laboració de l'Aula de Còmic de la Universitat i la Càtedra d'Estudis del Còmic. Aquesta edició –a més-, se suma a la capitalitat del disseny de València, preparant una programació en la qual la il·lustració i el disseny es donen la mà.

Més de 80 il·lustradors estaran dibuixant en directe durant un cap de setmana replet d'activitats, música i molta creativitat en el claustre de la Nau. Com a eix de la programació hi haurà un mercat d'il·lustració on els artistes crearan “in situ”, entre els participants: Jaume Mora, Miguel Monkc, RKPK, Elisa Talens o Colors al Vent. El cartell d'aquesta edició l'ha realitzat Miguel Monkc.

Centro Cultural “La Nau”

Entrada gratuïta

Enguany les Jornades d’Il·lustració de València – JIV- celebren el seu cinqué aniversari els pròxims 6, 7 i 8 de maig en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, gràcies a la col·laboració de l’Aula de Còmic de la Universitat i la Càtedra d’Estudis del Còmic. Aquesta edició –a més-, se suma a la capitalitat del disseny de València, preparant una programació en la qual la il·lustració i el disseny es donen la mà.

Més de 80 il·lustradors estaran dibuixant en directe durant un cap de setmana replet d’activitats, música i molta creativitat en el claustre de la Nau. Com a eix de la programació hi haurà un mercat d’il·lustració on els artistes crearan “in situ”, entre els participants: Jaume Mora, Miguel Monkc, RKPK, Elisa Talens o Colors al Vent.

El cartell d’aquesta edició l’ha realitzat Miguel Monkc.

En el centre del claustre, en l’espai Sailor, se succeiran entrevistes a artistes, intervencions artístiques, xarrades, música i algunes sorpreses més. Les Jornades també són un lloc on aprendre, i no sols per als artistes, la EASD-València, Tapinearte i alguns dels nostres artistes oferiran tallers vinculats amb la il·lustració i el disseny, per a tots els públics.

Les Jornades començaran el divendres 6 de maig, a les 17 hores, amb la intervenció de Dr. Mackandall sobre un photocall i una presentació on participaran els col·laboradors de les JIV 05, María Lapiedra directora de comunicació de la WDC-València (World Design Capital València 2022), Javier Mestre, subdirector de la EASD-València (Escola Superior de Disseny), Mai Hidalgo i Empar Piera com a coordinadores de les JIV i Jesús Rodriguez de Junts per la vida.

La vesprada del dissabte tindrà lloc l’acció solidària a favor de la Fundació Junts per la vida en la seua Campanya d’Emergència a Ucraïna. Els artistes Xëlon, Daniella Martí, Lliri blanc González i Inma Carpena intervindran sobre mobiliari donat per les empreses valencianes Gandia Blasco i Actiu. Aquests mobles o objectes de disseny quedaran a la venda a favor de la Campanya d’emergència a Ucraïna, al final de la vesprada i a través de les RRSS del JIV.

La música també serà present amb DJs com Xino DJ i Guerrilla Xhen i, com a tancament de les JIV, el diumenge, la cantant Elia Casanova presentarà el disc il·lustrat, ‘Elvas’.

TROBADA. V Jornades d’Il·lustració
06 May - 08 May

Centro Cultural “La Nau”

TROBADA. V Jornades d’Il·lustració

Vols estar a l'última?

Subscriu-te