EXPOSICIÓ. Perspectiva 2030. Imaginant la València del futur

EXPOSICIÓ. Perspectiva 2030. Imaginant la València del futur

03
Feb
- 04 Mar

Las Naves


Vore més

Afegir a calendari 02/03/22 03/04/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. Perspectiva 2030. Imaginant la València del futur Amb una actualitat tan canviant, tots ens hem preguntat com afectaran el futur tots els desenvolupaments tecnològics, canvis socials i pandèmies. El projecte VALÈNCIA 360, de València Capital Mundial del Disseny 2022 i el centre d’innovació Las Naves, a través del seu laboratori per a un futur millor Futur·lab, tracta de donar respostes a aquestes qüestions, i més en concret per a la nostra ciutat. Cinc equips de dissenyadors – valencians i internacionals – han creat una sèrie de visualitzacions de diverses localitzacions de la ciutat de València. Cada equip amb un estil gràfic diferent ha representat aqueix espai en una imatge de 360 graus, permetent a l’espectador entrar de ple en la seua creació. Les imatges es podran visitar a través del nostre telèfon intel·ligent, un ordinador o ulleres de Realitat Virtual. Per a incentivar el debat els hem demanat que dissenyaren una meitat en el que consideraren un futur utòpic i l’altra meitat el que seria un futur distòpic. Les imatges representen qüestions de rellevància com la turistificación, la falta de recursos, la desertificació, els desastres naturals, etc. Amb aquestes representacions pretenem generar un debat entorn de la ciutat de València. Diàleg  

Las Naves

Entrada gratuïta

Amb una actualitat tan canviant, tots ens hem preguntat com afectaran el futur tots els desenvolupaments tecnològics, canvis socials i pandèmies. El projecte VALÈNCIA 360, de València Capital Mundial del Disseny 2022 i el centre d’innovació Las Naves, a través del seu laboratori per a un futur millor Futur·lab, tracta de donar respostes a aquestes qüestions, i més en concret per a la nostra ciutat. Cinc equips de dissenyadors – valencians i internacionals – han creat una sèrie de visualitzacions de diverses localitzacions de la ciutat de València. Cada equip amb un estil gràfic diferent ha representat aqueix espai en una imatge de 360 graus, permetent a l’espectador entrar de ple en la seua creació. Les imatges es podran visitar a través del nostre telèfon intel·ligent, un ordinador o ulleres de Realitat Virtual.

Per a incentivar el debat els hem demanat que dissenyaren una meitat en el que consideraren un futur utòpic i l’altra meitat el que seria un futur distòpic. Les imatges representen qüestions de rellevància com la turistificación, la falta de recursos, la desertificació, els desastres naturals, etc. Amb aquestes representacions pretenem generar un debat entorn de la ciutat de València.

Diàleg

 

EXPOSICIÓ. Perspectiva 2030. Imaginant la València del futur
03 Feb - 04 Mar

Las Naves

EXPOSICIÓ. Perspectiva 2030. Imaginant la València del futur

Vols estar a l'última?

Subscriu-te