EXPOSICIÓ. «10 ANYS DE RETORN DEL SENTIMENT»

EXPOSICIÓ. «10 ANYS DE RETORN DEL SENTIMENT»

12
Sep
- 11 Nov

Centre d’Artesania Comunitat Valenciana


Vore més

Afegir a calendari 09/12/22 11/11/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. «10 ANYS DE RETORN DEL SENTIMENT» La mostra, organitzada pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, recull els resultats del treball conjunt realitzat entre estudiants del Grau d'Enginyeria Industrial i Desenvolupament de Producte de la Universitat Politècnica de València i empreses artesanes acreditades de la Comunitat Valenciana, tenint en compte aspectes clau de l'economia circular. En aquesta edició, els dissenys responen a la necessitat, provocada per la pandèmia, d'improvisar un lloc de treball o estudi en una zona, espai o mobiliari de la casa. Les peces que conformen l'exposició són una aposta per l'aprofitament de sinergies entre disseny i artesania i universitat i empresa, donant lloc a productes desenvolupats sobre la base de la relació tecnologia i ofici, i obtenint resultats singulars amb criteris sostenibles. Comissari exposició: Manuel Martínez Torán Direcció tècnica: Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana Textos: Chele Esteve, Emilio Espí i Manuel Martínez Torán Disseny gràfic: Alcyone Romero Producció: Art i Clar Més info: https://www.valenciadissenyweek.com/2022/09/02/10-anys-de-retorn-del-sentiment/

Centre d’Artesania Comunitat Valenciana

Entrada gratuïta

La mostra, organitzada pel Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, recull els resultats del treball conjunt realitzat entre estudiants del Grau d’Enginyeria Industrial i Desenvolupament de Producte de la Universitat Politècnica de València i empreses artesanes acreditades de la Comunitat Valenciana, tenint en compte aspectes clau de l’economia circular.

En aquesta edició, els dissenys responen a la necessitat, provocada per la pandèmia, d’improvisar un lloc de treball o estudi en una zona, espai o mobiliari de la casa.

Les peces que conformen l’exposició són una aposta per l’aprofitament de sinergies entre disseny i artesania i universitat i empresa, donant lloc a productes desenvolupats sobre la base de la relació tecnologia i ofici, i obtenint resultats singulars amb criteris sostenibles.

Comissari exposició: Manuel Martínez Torán

Direcció tècnica: Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana

Textos: Chele Esteve, Emilio Espí i Manuel Martínez Torán

Disseny gràfic: Alcyone Romero

Producció: Art i Clar

Més info: https://www.valenciadissenyweek.com/2022/09/02/10-anys-de-retorn-del-sentiment/

EXPOSICIÓ. «10 ANYS DE RETORN DEL SENTIMENT»
12 Sep - 11 Nov

Centre d’Artesania Comunitat Valenciana

EXPOSICIÓ. «10 ANYS DE RETORN DEL SENTIMENT»

Vols estar a l'última?

Subscriu-te