EXPOSICIÓ. «A certain shade of red»

EXPOSICIÓ. «A certain shade of red»

16
Sep
18:00H
dv

PLOU ESTUDI
C/ Corona 41 Valencia


Afegir a calendari 09/16/22 18:00 09/16/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. «A certain shade of red» Divendres que ve 16 de setembre a les 18h en Plou Estudi (C/ Corona 41 ) s'inaugura l'exposició «A certain shade of red» de l'artista i dissenyador J. Martínez (Letsornot). Es tracta d'una sèrie d'impressions en risograph que parlen de dos colors enfrontats. En paraules de l'autor: «Percebem el món en colors. Tenim aqueixa sort evolutiva que fa que el nostre cervell evoque sensacions mitjançant la percepció dels colors. El nombre de significats diferents dels colors demostra que no tots han tingut la mateixa repercussió al llarg de la història i, per tant, no tots han adquirit la mateixa quantitat de matisos. Els colors evolucionen amb la mentalitat i el temps.»

PLOU ESTUDI
C/ Corona 41 Valencia

Entrada gratuïta

Divendres que ve 16 de setembre a les 18h en Plou Estudi (C/ Corona 41 ) s’inaugura l’exposició «A certain shade of red» de l’artista i dissenyador J. Martínez (Letsornot). Es tracta d’una sèrie d’impressions en risograph que parlen de dos colors enfrontats.
En paraules de l’autor: «Percebem el món en colors. Tenim aqueixa sort evolutiva que fa que el nostre cervell evoque sensacions mitjançant la percepció dels colors. El nombre de significats diferents dels colors demostra que no tots han tingut la mateixa repercussió al llarg de la història i, per tant, no tots han adquirit la mateixa quantitat de matisos. Els colors evolucionen amb la mentalitat i el temps.»

Vols estar a l'última?

Subscriu-te