EXPOSICIÓ. “Al centre de la taula, un maridatge de disseny entre Mèxic i Espanya”

EXPOSICIÓ. “Al centre de la taula, un maridatge de disseny entre Mèxic i Espanya”

12
May
- 17 Jun

Centre d’Artesanía de la Comunitat Valenciana


Vore més

Afegir a calendari 05/12/22 06/17/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Al centre de la taula, un maridatge de disseny entre Mèxic i Espanya” "Al centre de la taula, un maridatge de disseny entre Mèxic i Espanya", és el resultat d'un projecte col·laboratiu de Disseny de Producte realitzat entre la Universitat de Anáhuac. Escola d'Arquitectura i Disseny de Pobla (Mèxic) i la Escola Superior de Disseny de València (Espanya). Proposta de col·laboració internacional que es posa en marxa al desembre de 2019 amb la visita del professorat de projectes de Disseny de Producte, de la Escola Superior de Disseny de València, a Mèxic, per a conéixer els processos artesanals de manipulació de diverses pedres volcàniques i de la ceràmica de Talavera. Projecte executat durant la pandèmia per SARS-CoV-2 utilitzant les últimes tecnologies en realitat augmentada, modelatge, prototip 3D i renderitzat. El desenvolupament es va dur a terme realitzant una primera impressió en 3D, perquè tant els artesans de la pedra mexicans –Tecali– com els ceramistes valencians, pogueren crear els motles per al desenvolupament de les peces complementàries, que conjuminen la cultura i gastronomia mexicana i espanyola. Resultat de tot això és el treball conjunt d'investigació, conceptualització, disseny i desenvolupament d'objectes –suportes– d'alimentació realitzats en pedra volcànica i ceràmica que serveixen per a compartir les típiques botanas mexicanes i les tapes espanyoles. Horari exposicions: de dilluns a divendres de 10h a 20.30h

Centre d’Artesanía de la Comunitat Valenciana

Entrada gratuïta

“Al centre de la taula, un maridatge de disseny entre Mèxic i Espanya”, és el resultat d’un projecte col·laboratiu de Disseny de Producte realitzat entre la Universitat de Anáhuac. Escola d’Arquitectura i Disseny de Pobla (Mèxic) i la Escola Superior de Disseny de València (Espanya).

Proposta de col·laboració internacional que es posa en marxa al desembre de 2019 amb la visita del professorat de projectes de Disseny de Producte, de la Escola Superior de Disseny de València, a Mèxic, per a conéixer els processos artesanals de manipulació de diverses pedres volcàniques i de la ceràmica de Talavera.

Projecte executat durant la pandèmia per SARS-CoV-2 utilitzant les últimes tecnologies en realitat augmentada, modelatge, prototip 3D i renderitzat. El desenvolupament es va dur a terme realitzant una primera impressió en 3D, perquè tant els artesans de la pedra mexicans –Tecali– com els ceramistes valencians, pogueren crear els motles per al desenvolupament de les peces complementàries, que conjuminen la cultura i gastronomia mexicana i espanyola.

Resultat de tot això és el treball conjunt d’investigació, conceptualització, disseny i desenvolupament d’objectes –suportes– d’alimentació realitzats en pedra volcànica i ceràmica que serveixen per a compartir les típiques botanas mexicanes i les tapes espanyoles.

Horari exposicions: de dilluns a divendres de 10h a 20.30h

Iniciativa de Blanca Vila i Nacho Lavernia Amador.

Fonaments del Disseny (2n semestre_Anáhuac), Magdalena Lugo – Projectes Bàsics (2n semestre_EASD València), Maria Navarro Diego.

Projectes de Disseny Industrial II (4t semestre_Anáhuac), Sebastián Maya – Investigación i Proposta (2n semestre_3r curs_EASD València), Miguel López Gil.

Projectes de Disseny Industrial II (4t semestre_Anáhuac), Fernando Tenorio – Autogestión (2n semestre_3r curs_EASD València), Xavier Giner Ponce.

Practicum I (6é semestre_Anáhuac), Marco Aurelio Vallejo – Taller de maquetes (2n semestre_3r curs_EASD València), Juan José Tormo Vidal.

Comissari exposició: Juan José Tormo Vidal.

Comunicació gràfica:Victor Ballester Benito.

EXPOSICIÓ. “Al centre de la taula, un maridatge de disseny entre Mèxic i Espanya”
12 May - 17 Jun

Centre d’Artesanía de la Comunitat Valenciana

EXPOSICIÓ. “Al centre de la taula, un maridatge de disseny entre Mèxic i Espanya”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te