EXPOSICIÓ. “Animal Lámina” de Isidro Ferrer

EXPOSICIÓ. “Animal Lámina” de Isidro Ferrer

01
Apr
- 03 Jun

Set d’espai d’Art


Vore més

Afegir a calendari 04/01/22 06/03/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Animal Lámina” de Isidro Ferrer

A manera de gabinet de curiositats, el dissenyador Isidro Ferrer planteja en aquesta exposició un gran mural realitzat per amb tota mena de tècniques (assemblatges, collages, dibuixos, etc.), disposades per a donar caça a un univers d'éssers de meravella. Un animalari que no és un altre que el que dona cabuda a les nostres maneres de vida i maneres de relacionar-nos amb el món, el de l'estranyesa.

Dissenyador i il·lustrador per «devoració», com ell es defineix, en els seus treballs les imatges juguen amb diferents sentits, planteja una mirada sorpresa cap al quotidià per a descobrir-nos fragments de la realitat molt familiars i recognoscibles per a tots, al mateix temps que intensament estranys. De la mateixa manera desordenada que en els gabinets de curiositats es presentaven parts dels regnes animal, vegetal i mineral amb l'objectiu de mostrar la diversitat del món, un gran collage cobreix les parets de la galeria format per peces realitzades per Isidro Ferrer en diferents moments, per al disseny d'algun producte o sense cap fi, només per la necessitat del fer. Realitzades amb diferents suports i tècniques, anem descobrint xicotetes escultures, delicats objectes, dibuixos, assemblatges, collages, cartells on els protagonistes són els animals, un món animal que sorgeix de la relació exclusivament contemplativa i estètica, que expressa amb imatges la seua passió pel teatre de la vida. “Animal làmina” no pretén descobrir el món com en els quarts de meravelles o gabinets de curiositats, aqueixos llocs on els nobles i burgesos europeus dels segles XVI,XVII, XVIII col·leccionaven i exposaven objectes exòtics. Aquesta exposició reflecteix l'acumulació on es mou Isidro Ferrer (Madrid 1963), el seu particular regne animal, un regne que sorgeix de l'actitud mecànica del fer, de les vivències infantils i el fer desinhibit. “En recopilar els dibuixos i les peces que componen aquesta exposició m'he adonat que amb els anys el meu univers gràfic s'ha anat poblant d'una fauna excèntrica i omnipresent que guanya en volum i rellevància.” Isidro Ferrer

Set d’espai d’Art

Entrada gratuïta

A manera de gabinet de curiositats, el dissenyador Isidro Ferrer planteja en aquesta exposició un gran mural realitzat per amb tota mena de tècniques (assemblatges, collages, dibuixos, etc.), disposades per a donar caça a un univers d’éssers de meravella. Un animalari que no és un altre que el que dona cabuda a les nostres maneres de vida i maneres de relacionar-nos amb el món, el de l’estranyesa.

Dissenyador i il·lustrador per «devoració», com ell es defineix, en els seus treballs les imatges juguen amb diferents sentits, planteja una mirada sorpresa cap al quotidià per a descobrir-nos fragments de la realitat molt familiars i recognoscibles per a tots, al mateix temps que intensament estranys.

De la mateixa manera desordenada que en els gabinets de curiositats es presentaven parts dels regnes animal, vegetal i mineral amb l’objectiu de mostrar la diversitat del món, un gran collage cobreix les parets de la galeria format per peces realitzades per Isidro Ferrer en diferents moments, per al disseny d’algun producte o sense cap fi, només per la necessitat del fer. Realitzades amb diferents suports i tècniques, anem descobrint xicotetes escultures, delicats objectes, dibuixos, assemblatges, collages, cartells on els protagonistes són els animals, un món animal que sorgeix de la relació exclusivament contemplativa i estètica, que expressa amb imatges la seua passió pel teatre de la vida.

“Animal làmina” no pretén descobrir el món com en els quarts de meravelles o gabinets de curiositats, aqueixos llocs on els nobles i burgesos europeus dels segles XVI,XVII, XVIII col·leccionaven i exposaven objectes exòtics. Aquesta exposició reflecteix l’acumulació on es mou Isidro Ferrer (Madrid 1963), el seu particular regne animal, un regne que sorgeix de l’actitud mecànica del fer, de les vivències infantils i el fer desinhibit.

“En recopilar els dibuixos i les peces que componen aquesta exposició m’he adonat que amb els anys el meu univers gràfic s’ha anat poblant d’una fauna excèntrica i omnipresent que guanya en volum i rellevància.” Isidro Ferrer

EXPOSICIÓ. “Animal Lámina” de Isidro Ferrer
01 Apr - 03 Jun

Set d’espai d’Art

EXPOSICIÓ. “Animal Lámina” de Isidro Ferrer

Vols estar a l'última?

Subscriu-te