EXPOSICIÓ. “Bocairent al color de les danses”

EXPOSICIÓ. “Bocairent al color de les danses”

08
Jul
- 25 Sep

Museo Municipal Antonio Ferri


Afegir a calendari 07/08/22 09/25/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Bocairent al color de les danses” L'exposició “Bocairent: Al color dels Danses”  recull tota la col·lecció de cartells de les festes d'estiu de Bocairent des del de 1994 de Toni Vañó Cabanes, fins al d'aquest any de Jorge Lawerta que es presentarà poc abans de la inauguració de l'exposició, el 8 de juliol de 2022. Durant tots aquests anys s'ha buscat a diferents professionals que oferisquen la seua visió de la festa i destaquen gràficament les peculiaritats que ells estimen oportunes. Per a això, en diverses ocasions se'ls ha convidat a assistir prèviament a les festes perquè les coneguen en primera persona i al seu torn disposar de tot un any per davant per a les seues creacions. En la setmana dels Festes d’Estiu es presentarà un catàleg que també s'està preparant amb totes les imatges i materials del procés de treball, i per a la clausura es realitzarà un taller per a públic escolar sobre “Cartells+Festes" Per fi, després de 2 anys de suspensió de les festes, aquest estiu els bocairentins i bocairentines podran tornar a ballar i a més estrenar, a part d'aquesta exposició: la plaça, reformada en 2020 i on encara no s'ha pogut oir la xirimita i el tabal, i també la recent declaració de estes Danses com a bé d'interés cultural immaterial.

Museo Municipal Antonio Ferri

Entrada gratuïta

L’exposició “Bocairent: Al color dels Danses”  recull tota la col·lecció de cartells de les festes d’estiu de Bocairent des del de 1994 de Toni Vañó Cabanes, fins al d’aquest any de Jorge Lawerta que es presentarà poc abans de la inauguració de l’exposició, el 8 de juliol de 2022.

Durant tots aquests anys s’ha buscat a diferents professionals que oferisquen la seua visió de la festa i destaquen gràficament les peculiaritats que ells estimen oportunes. Per a això, en diverses ocasions se’ls ha convidat a assistir prèviament a les festes perquè les coneguen en primera persona i al seu torn disposar de tot un any per davant per a les seues creacions.

En la setmana dels Festes d’Estiu es presentarà un catàleg que també s’està preparant amb totes les imatges i materials del procés de treball, i per a la clausura es realitzarà un taller per a públic escolar sobre “Cartells+Festes”

Per fi, després de 2 anys de suspensió de les festes, aquest estiu els bocairentins i bocairentines podran tornar a ballar i a més estrenar, a part d’aquesta exposició: la plaça, reformada en 2020 i on encara no s’ha pogut oir la xirimita i el tabal, i també la recent declaració de estes Danses com a bé d’interés cultural immaterial.

EXPOSICIÓ. “Bocairent al color de les danses”
08 Jul - 25 Sep

Museo Municipal Antonio Ferri

EXPOSICIÓ. “Bocairent al color de les danses”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te