EXPOSICIÓ. “Carteles Berlanguianos”

EXPOSICIÓ. “Carteles Berlanguianos”

20
Apr
- 08 May
18:00H
dc

Bombas Gens


Afegir a calendari 04/20/22 18:00 05/08/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Carteles Berlanguianos”

L'exposició podrà visitar-se fins al pròxim 8 de maig i recull 40 cartells creats pels xiquets participants sobre quatre pel·lícules seleccionades: Bienvenido Mr. Marshall, Calabuig, Los jueves milagro i Plácido.  Els participants en el taller van tindre l'oportunitat de posar en pràctica l'ofici de cartellista, usant dos codis de comunicació, la imágen i el text. A més, va tindre lloc un taller preparatori de l'exposició en el qual 25 joves van aprendre el llenguatge expositiu i com mostrar obres amb l'ajuda de 12 estudiants de la Facultat de BBAA de la Universitat de València.

Tots els participants han entés la comèdia agredolça, superpoblada i absurda que utilitzava el cineasta valencià com a vehicle per a expressar la seua visió del món, en una època on l'expressió no era lliure. Tots els visitants veuran aqueixa nova visió de la missió del cineasta i gaudiran de com la transcendència d'una obra tan recognoscible i benvolguda ha passat a formar part del llenguatge popular. L'exposició demostra, a més, la importància del cartell i el deure de captar l'essència d'una pel·lícula en una imatge estàtica, mentre es recorre la sala analitzant els cartells de l'obra de Berlanga. “La Fundació Per Amor a l’Art es caracteritza per col·laborar amb altres institucions, siguen públiques o privades. Així que aquesta és una mostra més que fem el que diem i a més ho fem encantats perquè hem contribuït al fet que aquests xiquets descobrisquen, aprenguen i gaudisquen d'un munt de coses   en el nostre edifici”, explica Susana Lloret, vicepresidenta de la Fundació Per Amor a l’Art-Bombes Gens, que afig: “Quan Teresa Cebrián ens va proposar aquests tallers i després mostrar el resultat en una exposició, no dubtem ni un segon. Tenim les instal·lacions i sobretot l'ànim de compartir-les que és el més important”.

Bombas Gens

Entrada gratuïta

L’exposició podrà visitar-se fins al pròxim 8 de maig i recull 40 cartells creats pels xiquets participants sobre quatre pel·lícules seleccionades: Bienvenido Mr. Marshall, Calabuig, Los jueves milagro i Plácido.  Els participants en el taller van tindre l’oportunitat de posar en pràctica l’ofici de cartellista, usant dos codis de comunicació, la imágen i el text. A més, va tindre lloc un taller preparatori de l’exposició en el qual 25 joves van aprendre el llenguatge expositiu i com mostrar obres amb l’ajuda de 12 estudiants de la Facultat de BBAA de la Universitat de València.

Tots els participants han entés la comèdia agredolça, superpoblada i absurda que utilitzava el cineasta valencià com a vehicle per a expressar la seua visió del món, en una època on l’expressió no era lliure. Tots els visitants veuran aqueixa nova visió de la missió del cineasta i gaudiran de com la transcendència d’una obra tan recognoscible i benvolguda ha passat a formar part del llenguatge popular. L’exposició demostra, a més, la importància del cartell i el deure de captar l’essència d’una pel·lícula en una imatge estàtica, mentre es recorre la sala analitzant els cartells de l’obra de Berlanga.

“La Fundació Per Amor a l’Art es caracteritza per col·laborar amb altres institucions, siguen públiques o privades. Així que aquesta és una mostra més que fem el que diem i a més ho fem encantats perquè hem contribuït al fet que aquests xiquets descobrisquen, aprenguen i gaudisquen d’un munt de coses   en el nostre edifici”, explica Susana Lloret, vicepresidenta de la Fundació Per Amor a l’Art-Bombes Gens, que afig: “Quan Teresa Cebrián ens va proposar aquests tallers i després mostrar el resultat en una exposició, no dubtem ni un segon. Tenim les instal·lacions i sobretot l’ànim de compartir-les que és el més important”.

EXPOSICIÓ. “Carteles Berlanguianos”
20 Apr - 08 May
Wednesday - 18:00H

Bombas Gens

EXPOSICIÓ. “Carteles Berlanguianos”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te