EXPOSICIÓ. “Cases per a jugar”

EXPOSICIÓ. “Cases per a jugar”

06
Jul
- 28 Aug

Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias González Martí


Afegir a calendari 07/06/22 08/28/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Cases per a jugar”

NEXUS Design Centre conjuntament amb la Càtedra d'Infància i Adolescència de la UPV organitzen "Cases per a jugar".  L'exposició explora una tipologia tradicional de joguets en un context històric en què la societat en conjunt viu amb més tecnologia que mai. 

Es tracta d'una mostra monogràfica que atén a l'evolució d'un producte a través de tres moments: passat, present i futur. La mostra la integren una imatge de la peça més històrica més icònica del Museu del Joguet de la UPV, productes d'empreses internacionals i, per últim maquetes i prototips d'alumnes de l'ETSID.

L'Escola alberga la seu del Museu del Joguet de la UPV la col·lecció de la qual destaca per la presència del joguet valencià des dels principals nuclis industrials de la Comunitat Valenciana, tractant-se de la segona col·lecció mes important d'Espanya. Alhora, el centre compta amb formació reglada en disseny de joguets desenvolupant tant projectes com professionals que s'incorporen al teixit industrial del nostre entorn. En col·laboració amb la Universitat Politècnica de València

Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias González Martí

Entrada gratuïta

NEXUS Design Centre conjuntament amb la Càtedra d’Infància i Adolescència de la UPV organitzen “Cases per a jugar”.  L’exposició explora una tipologia tradicional de joguets en un context històric en què la societat en conjunt viu amb més tecnologia que mai. 

Es tracta d’una mostra monogràfica que atén a l’evolució d’un producte a través de tres moments: passat, present i futur. La mostra la integren una imatge de la peça més històrica més icònica del Museu del Joguet de la UPV, productes d’empreses internacionals i, per últim maquetes i prototips d’alumnes de l’ETSID.

L’Escola alberga la seu del Museu del Joguet de la UPV la col·lecció de la qual destaca per la presència del joguet valencià des dels principals nuclis industrials de la Comunitat Valenciana, tractant-se de la segona col·lecció mes important d’Espanya. Alhora, el centre compta amb formació reglada en disseny de joguets desenvolupant tant projectes com professionals que s’incorporen al teixit industrial del nostre entorn.

En col·laboració amb la Universitat Politècnica de València

EXPOSICIÓ. “Cases per a jugar”
06 Jul - 28 Aug

Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias González Martí

EXPOSICIÓ. “Cases per a jugar”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te