EXPOSICIÓ. “Cerámica d’exploració”

EXPOSICIÓ. “Cerámica d’exploració”

23
Sep
- 10 Oct

El Convent, espai d’art
Carrer Hospital, 5
Vila-real (Castelló)


Afegir a calendari 09/23/22 10/10/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Cerámica d’exploració”

L'aventura de la innovació comença en l'obertura de nous camins, noves formes d'expressió, noves relacions, usos mai vistos. I el punt d'inici és en aquells espais sense burocràcia, plens de mans que executen idees a l'instant, la rapidesa de la connexió entre entre la possibilitat i l'objecte.

El fil conductor de la mostra són les diferents vies d'exploració mitjançant la ceràmica, exemplificades a través d'obra acabada, processos de treball,  investigació de materials i tècniques, resultats imprevistos, casos en la indústria, etc.

El Convent, espai d’art
Carrer Hospital, 5
Vila-real (Castelló)

Entrada gratuïta

L’aventura de la innovació comença en l’obertura de nous camins, noves formes d’expressió, noves relacions, usos mai vistos. I el punt d’inici és en aquells espais sense burocràcia, plens de mans que executen idees a l’instant, la rapidesa de la connexió entre entre la possibilitat i l’objecte.

El fil conductor de la mostra són les diferents vies d’exploració mitjançant la ceràmica, exemplificades a través d’obra acabada, processos de treball,  investigació de materials i tècniques, resultats imprevistos, casos en la indústria, etc.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te