EXPOSICIÓ. “Colecció Life Size de LZF en el Museu de Belles Artes de València”

EXPOSICIÓ. “Colecció Life Size de LZF en el Museu de Belles Artes de València”

16
Jun
- 09 Oct

Museo de Bellas Artes de Valencia


Afegir a calendari 06/16/22 10/09/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Colecció Life Size de LZF en el Museu de Belles Artes de València”
Amb motiu de la Capitalitat Mundial del Disseny, ostentada per la ciutat de València en 2022, LZF mostrarà, del 16 de juny al 09 d'octubre, la col·lecció Life-Size i el clúster Candelabro. Art en forma de llum escultòrica en el Museu de Belles arts de València. Col·lecció Life-Size Aquesta exposició, enclavada en el vestíbul del museu, ens dona la benvinguda amb una impressionant mostra de la col·lecció Life Size, les més escultòriques i artesanals peces lumíniques de LZF, realitzades amb la clásica tècnica de talla de fusta utilitzada pels artesans fallers, coneguda com “vareta”. La col·lecció Life Size és, en molts sentits, un homenatge a l'artesà faller valencià. Des de la presentació en 2015 de Koi, un espectacular peix il·luminat de més de 3,5 metres de llarg, la col·lecció ha crescut fins a incloure diversos models nous. A més de Koi, en l'exposició podrem veure a Big Bird de la mateixa col·lecció. Una icònica Candelabro il·lumina al visitant Imaginen un llum de sostre que continga alguns dels grans èxits de LZF: aqueixa és Candelabro, un disseny de Mariví Calvo que reuneix els elements més representatius de la col·lecció de llums penjants fabricats amb xapa de fusta. Combinades, aquestes fabuloses peces ofereixen un espectacle de llum inusitat. Informació dels horaris Dilluns: tancat Dimarts a diumenge: de 10.00 a 20.00 h

Museo de Bellas Artes de Valencia

Entrada gratuïta

Amb motiu de la Capitalitat Mundial del Disseny, ostentada per la ciutat de València en 2022, LZF mostrarà, del 16 de juny al 09 d’octubre, la col·lecció Life-Size i el clúster Candelabro. Art en forma de llum escultòrica en el Museu de Belles arts de València.

Col·lecció Life-Size
Aquesta exposició, enclavada en el vestíbul del museu, ens dona la benvinguda amb una impressionant mostra de la col·lecció Life Size, les més escultòriques i artesanals peces lumíniques de LZF, realitzades amb la clásica tècnica de talla de fusta utilitzada pels artesans fallers, coneguda com “vareta”. La col·lecció Life Size és, en molts sentits, un homenatge a l’artesà faller valencià. Des de la presentació en 2015 de Koi, un espectacular peix il·luminat de més de 3,5 metres de llarg, la col·lecció ha crescut fins a incloure diversos models nous. A més de Koi, en l’exposició podrem veure a Big Bird de la mateixa col·lecció.

Una icònica Candelabro il·lumina al visitant

Imaginen un llum de sostre que continga alguns dels grans èxits de LZF: aqueixa és Candelabro, un disseny de Mariví Calvo que reuneix els elements més representatius de la col·lecció de llums penjants fabricats amb xapa de fusta. Combinades, aquestes fabuloses peces ofereixen un espectacle de llum inusitat.

Informació dels horaris
Dilluns: tancat
Dimarts a diumenge: de 10.00 a 20.00 h

EXPOSICIÓ. “Colecció Life Size de LZF en el Museu de Belles Artes de València”
16 Jun - 09 Oct

Museo de Bellas Artes de Valencia

EXPOSICIÓ. “Colecció Life Size de LZF en el Museu de Belles Artes de València”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te