EXPOSICIÓ. “Comboi: projecte ganador del IV workshop de disseny de Vila-Real 2021”

EXPOSICIÓ. “Comboi: projecte ganador del IV workshop de disseny de Vila-Real 2021”

28
Nov
- 11 Dec
13:00H
dl

Àgora València
Plaza del Ayuntamiento


Afegir a calendari 11/28/22 13:00 12/11/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Comboi: projecte ganador del IV workshop de disseny de Vila-Real 2021”

L'ajuntament de Vila-real porta celebrant des de fa cinc anys un taller o workshop de disseny, que ja ha donat molt bons fruits i està plenament consolidat. Com a mostra, el projecte anomenat "Comboi", premiat en l'edició anterior amb la seua construcció, i que es presenta el 28 de decembre a les 13h en l'Àgora de World Design Capital Valencia 2022 i es mantindrà exposat fins a l'11 de desembre. Els seus autors són l'equip d'alumnes de l'especialitat de Disseny de Producte de la EASD Castelló, integrat per:

 • Enric Bellmunt
 • Magda Cimpoca
 • Mateo Felip
 • Paula Juan
 • Alfred Segarra
 • Emma Such
 • Juan José Valverde
Tutoritzats pel següent professorat de la EASD Castelló: Carmela Forés, Paula Algueró, Vicent Juli Iborra i Marina García-Broch.

Àgora València
Plaza del Ayuntamiento

Entrada gratuïta

L’ajuntament de Vila-real porta celebrant des de fa cinc anys un taller o workshop de disseny, que ja ha donat molt bons fruits i està plenament consolidat. Com a mostra, el projecte anomenat “Comboi”, premiat en l’edició anterior amb la seua construcció, i que es presenta el 28 de decembre a les 13h en l’Àgora de World Design Capital Valencia 2022 i es mantindrà exposat fins a l’11 de desembre. Els seus autors són l’equip d’alumnes de l’especialitat de Disseny de Producte de la EASD Castelló, integrat per:

 • Enric Bellmunt
 • Magda Cimpoca
 • Mateo Felip
 • Paula Juan
 • Alfred Segarra
 • Emma Such
 • Juan José Valverde

Tutoritzats pel següent professorat de la EASD Castelló: Carmela Forés, Paula Algueró, Vicent Juli Iborra i Marina García-Broch.

En la quarta edició, per equips, havia de dissenyar-se un punt d’informació per a les zones verdes de la ciutat de Vila-real, a manera d’element de mobiliari urbà que poguera convertir-se en una fita, un element recognoscible de la ciutat, i amb vocació de permanència, no efímer.
Es tracta d’un projecte de col·laboració entre administració pública local/món acadèmic/empresa privada/ciutadania que persegueix la formació de l’alumnat a través de la creació de peces artístiques de mobiliari urbà o d’art efímer per a la seua ubicació en espais públics de la ciutat i en edificis municipals. S’ha realitzat en Krion, i construït a Vila-real per l’empresa Robles Exhibition Systems.

Aquest projecte inclou la celebració de tallers creatius i formatius, impartits per professionals del disseny i dirigits a l’alumnat de les Escoles EASD en especialitats relacionades amb disseny d’interiors o disseny de producte, entre altres. Un centenar d’alumnes d’aquestes àrees participen en el projecte en cada edició. La EASD València va signar un acord de col·laboració amb l’ajuntament de Vila-real per a aquest fi.
El repte a superar és enfocar tot el potencial de creativitat i capacitat de l’estudiantat de disseny de les Escoles de Disseny i les enormes potencialitats de l’entorn urbà de Vila-real per a servir de referència a aquesta creativitat, col·laborant així d’una manera directa en la formació d’aquests joves a través de projectes innovadors. Cal esmentar que Vila-real compta amb el reconeixement i marques de ciutat com a Ciutat Educadora i Ciutat de la Ciència i la Innovació (marques de ciutat atorgades pel Govern d’Espanya).

Vols estar a l'última?

Subscriu-te