EXPOSICIÓ. Datemats

EXPOSICIÓ. Datemats

07
Oct
- 14 Nov

MATERFAD
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
Edificio Disseny Hub Barcelona


Vore més

Afegir a calendari 10/07/21 11/14/21 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. Datemats El projecte europeu Datemats, que reuneix experts procedents de 6 països, naix amb l'objectiu de desenvolupar i testar recursos metodològics i educatius oberts (OERs) que impulsen la transferència de coneixement des de les universitats i centres d'investigació cap als professionals i les empreses. Aquesta mostra és una primera aproximació al ric panorama de coneixement i eines que està generant el projecte, que pren com a punt de partida 4 àrees de materials i tecnologies emergents: els materials connectats i intel·ligents, els nanomaterials, els materials de base biològica (principalment de la fusta) i els materials de cultiu acte-regeneratiu. Datemats s'exhibirà en l'edifici MaterFAD des del 7 d'octubre fins al 14 de novembre. Entrada gratuïta. Més info en: https://www.datemats.eu/

MATERFAD
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
Edificio Disseny Hub Barcelona

Entrada gratuïta

El projecte europeu Datemats, que reuneix experts procedents de 6 països, naix amb l’objectiu de desenvolupar i testar recursos metodològics i educatius oberts (OERs) que impulsen la transferència de coneixement des de les universitats i centres d’investigació cap als professionals i les empreses.

Aquesta mostra és una primera aproximació al ric panorama de coneixement i eines que està generant el projecte, que pren com a punt de partida 4 àrees de materials i tecnologies emergents: els materials connectats i intel·ligents, els nanomaterials, els materials de base biològica (principalment de la fusta) i els materials de cultiu acte-regeneratiu.

Datemats s’exhibirà en l’edifici MaterFAD des del 7 d’octubre fins al 14 de novembre. Entrada gratuïta.

Més info en: https://www.datemats.eu/

EXPOSICIÓ. Datemats
07 Oct - 14 Nov

MATERFAD
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
Edificio Disseny Hub Barcelona

EXPOSICIÓ. Datemats

Vols estar a l'última?

Subscriu-te