EXPOSICIÓ. “Eco Contenidor Social by EASD València”

EXPOSICIÓ. “Eco Contenidor Social by EASD València”

23
Sep
- 31 Oct

Plaça Músic López Chavarri


Afegir a calendari 09/23/22 10/31/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Eco Contenidor Social by EASD València” El projecte de disseny "Eco Contenidors socials" consta d'un contenidor marítim intervingut i transformat en habitatge social i una exposición en la Escola Superior de Disseny de València que mostra el “making off” amb tots els dissenys presentats. Aquest projecte, desenvolupat per l'especialitat de Disseny de Producte de la Escola Superior de Disseny de València en colaboración amb la World Design Capital Valencia 2022,  es presenta el próximo divendres 23 de setembre a les 11h en la plaça Músic López Chávarri, en ple cor del barri del Carme, i es mantindrà oberta de dilluns a divendres, de 8 a 21h en l ́Escola Superior de Disseny de València fins al 31 d'octubre de 2022. Les bases del projecte són la reutilització de materials, la sostenibilitat sota cost de producción i la adaptació a espais el mínims. En el seu desenvolupament i producció han col·laborat la asociación ÀMBIT, l'Ajuntament de València, l'empresa FINSA, l'empresa de maquetes i prototipat Oceano Naranja, Manuel Lucendo carpintería metálica, Dos Dies Contenidor, I-Ressol i Profiltek

Plaça Músic López Chavarri

Entrada gratuïta

El projecte de disseny “Eco Contenidors socials” consta d’un contenidor marítim intervingut i transformat en habitatge social i una exposición en la Escola Superior de Disseny de València que mostra el “making off” amb tots els dissenys presentats.

Aquest projecte, desenvolupat per l’especialitat de Disseny de Producte de la Escola Superior de Disseny de València en colaboración amb la World Design Capital Valencia 2022,  es presenta el próximo divendres 23 de setembre a les 11h en la plaça Músic López Chávarri, en ple cor del barri del Carme, i es mantindrà oberta de dilluns a divendres, de 8 a 21h en l ́Escola Superior de Disseny de València fins al 31 d’octubre de 2022.

Les bases del projecte són la reutilització de materials, la sostenibilitat sota cost de producción i la adaptació a espais el mínims. En el seu desenvolupament i producció han col·laborat la asociación ÀMBIT, l’Ajuntament de València, l’empresa FINSA, l’empresa de maquetes i prototipat Oceano Naranja, Manuel Lucendo carpintería metálica, Dos Dies Contenidor, I-Ressol i Profiltek

El projecte ha sigut dirigit per Maria Navarro Diego, en el qual han participat el professorat de l’especialitat de Diseño de Producte la Escola Superior de Disseny de València: Xavier Giner, Pedro Ochando, David Ulibarri, Juanjo Tormo, Inés Andres, Pilar Mellado, Miguel López Gil, Rosario Ibáñez, Maria Pérez, Ana Latre, Ma José Almiñana, Sonia Moya, Ofelia Hiraldo i Sonia Cervera.

Els dissenys han sigut desenvolupats per l’alumnat de Disseny de Producte: Cristian Alvarado, Javier Amigo, Saray Betanzo, Greta Briongos, Salvador Caballero, Raquel Campos, José Cremades, Gonzalo de la Hoz, Christian Felguera, Andrea Ferrer, Sara García, Aida Giner, Eva Giral, Marina Gómez Marchante, Andrea Íñigo, Tristan Le Gaffric, Alicia Liyi, Carlos Marín, Marcos Martínez, Javier Orts, Carlos Ponce, Lucia Ramos, Andrea Rey, Carla Sánchez, Manu Sánchez, Rocio Sánchez, Danel Turuelo i Victor Valls.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te