EXPOSICIÓ. “El disseny i la modernitat. Pioners del disseny en la indústria valenciana del moble (1898-1986)”

EXPOSICIÓ. “El disseny i la modernitat. Pioners del disseny en la indústria valenciana del moble (1898-1986)”

22
Sep
- 27 Nov
22:00H
dj

Centre Cultural Bancaja
Plaça de Tetuan, 23, València


Vore més

Afegir a calendari 09/22/22 22:00 11/27/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “El disseny i la modernitat. Pioners del disseny en la indústria valenciana del moble (1898-1986)” L'exposició, comissariada per Xavier Giner, recorre el rellevant paper del disseny en l'origen i consolidació de la indústria valenciana del moble de la mà d'industrials pioners en la introducció del disseny modern en el desenvolupament dels seus productes. La mostra està integrada per peces emblemàtiques del mobiliari valencià durant quasi un segle, així com documents (catàlegs, cartells, dibuixos…) sobre alguns de les fites en aquest període. La inauguració es durà a terme el dijous 22 de setembre a les 22h en la Fundació Bancaixa. A partir del 23 de setembre la mostra estarà oberta al públic.

Centre Cultural Bancaja
Plaça de Tetuan, 23, València

Preu - General: 7 euros. Reduïda: 4 euros (pensionistes, aturats, persones amb diversitat funcional, estudiants de 13 a 26 anys)

L’exposició, comissariada per Xavier Giner, recorre el rellevant paper del disseny en l’origen i consolidació de la indústria valenciana del moble de la mà d’industrials pioners en la introducció del disseny modern en el desenvolupament dels seus productes. La mostra està integrada per peces emblemàtiques del mobiliari valencià durant quasi un segle, així com documents (catàlegs, cartells, dibuixos…) sobre alguns de les fites en aquest període.

La inauguració es durà a terme el dijous 22 de setembre a les 22h en la Fundació Bancaixa. A partir del 23 de setembre la mostra estarà oberta al públic.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te