EXPOSICIÓ. «El millor disseny de l’any»

EXPOSICIÓ. «El millor disseny de l’any»

24
Nov
- 12 Feb
20:00H
dj

Centre Cultural La Nau


Afegir a calendari 11/24/22 20:00 02/12/23 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. «El millor disseny de l’any»

Arriba a València l'exposició «El millor disseny de l'any». Es tracta d'una mostra integrada per una selecció de 40 projectes que donen visibilitat a l'excel·lència creativa i els valors del bon disseny en els seus diferents disciplinas.

A aquesta versió itinerant s'incorpora una secció formada per les obres guanyadores del «Premi Impacte Positiu» de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV). La selecció connecta València i Barcelona per mitjà del vessant més responsable del disseny, com a element facilitador de la transició cap a un sistema més sostenible, innovador, inclusiu i equitatiu. Es podrà recórrer seguint 4 itineraris transversals: tres d'ells amb obres que responen als valors de la New European Bauhaus: la bellesa, la inclusividad, la sostenibilitat i la innovació tecnològica.

Ubicada en el Centre Cultural La Nau de València, l'exposició està organitzada pel Foment dels Arts i del Disseny (FAD) , l'Associació de Professionals del Disseny, l'Arquitectura i els Arts de Barcelona, en col·laboració amb ADCV (Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana) i la Universitat de València. Forma part de les activitats Barcelona - València que ha impulsat l'Ajuntament de Barcelona i el Disseny Hub Barcelona, amb l'objectiu de posar en valor les relacions dels teixits creatius i productius de les dos ciutats, en el marc de la celebració de World Design Capital Valencia 2022. La inauguració és el 24 de novembre a les 20.00h, l'accés serà gratuït amb inscripció prèvia i es podrà visitar fins al 12 de febrer de 2023, en el Centre Cultural La Nau.

Centre Cultural La Nau

Preu - GRATIS AMB RESERVA

Reservar entrades

Arriba a València l’exposició «El millor disseny de l’any». Es tracta d’una mostra integrada per una selecció de 40 projectes que donen visibilitat a l’excel·lència creativa i els valors del bon disseny en els seus diferents disciplinas.

A aquesta versió itinerant s’incorpora una secció formada per les obres guanyadores del «Premi Impacte Positiu» de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV). La selecció connecta València i Barcelona per mitjà del vessant més responsable del disseny, com a element facilitador de la transició cap a un sistema més sostenible, innovador, inclusiu i equitatiu. Es podrà recórrer seguint 4 itineraris transversals: tres d’ells amb obres que responen als valors de la New European Bauhaus: la bellesa, la inclusividad, la sostenibilitat i la innovació tecnològica.

Ubicada en el Centre Cultural La Nau de València, l’exposició està organitzada pel Foment dels Arts i del Disseny (FAD) , l’Associació de Professionals del Disseny, l’Arquitectura i els Arts de Barcelona, en col·laboració amb ADCV (Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana) i la Universitat de València. Forma part de les activitats Barcelona – València que ha impulsat l’Ajuntament de Barcelona i el Disseny Hub Barcelona, amb l’objectiu de posar en valor les relacions dels teixits creatius i productius de les dos ciutats, en el marc de la celebració de World Design Capital Valencia 2022.

La inauguració és el 24 de novembre a les 20.00h, l’accés serà gratuït amb inscripció prèvia i es podrà visitar fins al 12 de febrer de 2023, en el Centre Cultural La Nau.

EXPOSICIÓ. «El millor disseny de l’any»
24 Nov - 12 Feb
Thursday - 20:00H

Centre Cultural La Nau

EXPOSICIÓ. «El millor disseny de l’any»

Vols estar a l'última?

Subscriu-te