EXPOSICIÓ. ‘Eròtica techno en l’arquitectura valenciana’

EXPOSICIÓ. ‘Eròtica techno en l’arquitectura valenciana’

04
Mar
- 09 Apr
10:00H
dj

Las Naves

Carrer Joan Verdeguer, 16

46024 — València


Vore més

Afegir a calendari 03/04/21 10:00 04/09/21 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. ‘Eròtica techno en l’arquitectura valenciana’ ‘Eròtica techno en l’arquitectura valenciana’ naix com un projecte amb el que explorar la relació entre l’arquitectura del moviment modern i la música techno, localitzant-se a València com territori d’estudi, i tenint per objectiu la posada en valor d’ambdues manifestacions patrimonials mitjantçant canals de difusió diferents als habituals, com poden ser la fotografia, la música o l’exhibició. El projecte inclou material editorial, fotogràfic i sonor, que es podrà conéixer en Las Naves a partir del pròxim dijous 4 de març. La presentació del llibre, a càrrec dels seus editors Daniel Escobedo y Ricardo Ruiz, directors del projecte i fundadors d’Altre, editorial valenciana, anirà acompanyada d’una exposició amb algunes de les fotografies que s’inclouen en el llibre. Aquest projecte, promogut per València Capital Mundial del Disseny 2022 en col·laboració amb Las Naves i l’Ajuntament de València, sorgeix d’una idea de Valencia Techno Culture, un col·lectiu que aprofondeix en la didàctica i difusió de la música techno valenciana.

Las Naves

Carrer Joan Verdeguer, 16

46024 — València

Entrada gratuïta

‘Eròtica techno en l’arquitectura valenciana’ naix com un projecte amb el que explorar la relació entre l’arquitectura del moviment modern i la música techno, localitzant-se a València com territori d’estudi, i tenint per objectiu la posada en valor d’ambdues manifestacions patrimonials mitjantçant canals de difusió diferents als habituals, com poden ser la fotografia, la música o l’exhibició.

El projecte inclou material editorial, fotogràfic i sonor, que es podrà conéixer en Las Naves a partir del pròxim dijous 4 de març. La presentació del llibre, a càrrec dels seus editors Daniel Escobedo y Ricardo Ruiz, directors del projecte i fundadors d’Altre, editorial valenciana, anirà acompanyada d’una exposició amb algunes de les fotografies que s’inclouen en el llibre. Aquest projecte, promogut per València Capital Mundial del Disseny 2022 en col·laboració amb Las Naves i l’Ajuntament de València, sorgeix d’una idea de Valencia Techno Culture, un col·lectiu que aprofondeix en la didàctica i difusió de la música techno valenciana.

Un projecte que naix amb l'objectiu de divertir-se, aprendre i posar en valor el patrimoni local.

EXPOSICIÓ. ‘Eròtica techno en l’arquitectura valenciana’
04 Mar - 09 Apr
Thursday - 10:00H

Las Naves

Carrer Joan Verdeguer, 16

46024 — València

EXPOSICIÓ. ‘Eròtica techno en l’arquitectura valenciana’

Vols estar a l'última?

Subscriu-te