EXPOSICIÓ. “Escenaris d’un futur proper”

EXPOSICIÓ. “Escenaris d’un futur proper”

23
Nov
- 19 Mar

Centre del Carme Cultura Contemporánea (CCCC)


Afegir a calendari 11/23/22 03/19/23 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Escenaris d’un futur proper”

L'exposició “Escenaris d'un futur proper” planteja una prospectiva sobre com seran els nostres entorns domèstics d'ací a deu anys. Espais i dissenys futuristes, però des de no una perspectiva disruptiva i utòpica, sinó a partir de qüestions que estan sobre la taula des de fa dècades i que fins ara no s'havien sincronitzat amb una societat tan oberta al canvi i a la flexibilitat en l'àmbit domèstic com l'actual.

Comissariada per la periodista especialitzada en disseny, Tachy Mora, “Escenaris d'un futur proper” busca reflectir els canvis en estil de vida que hui entrelluquem, ateses les realitats socials, tecnològiques i de sostenibilitat contemporànies. Espais, mobiliari, il·luminació i equipament treballats entorn de cinc conceptes, que es venen abordant des de fa just un segle en el món del disseny: Flexibilitat, multifuncionalitat, nomadisme, modularidad i sostenibilitat. Cinc conceptes que no són nous, però que han de replantejar-se per a un escenari diferent, que done resposta a les noves tendències en estils de vida. L'exposició tractarà de donar forma als nostres espais domèstics futurs alternant escenes d'interiors (a manera d'instal·lacions) amb peces creades per a la mostra, que podran ser d'equipament, mobiliari o il·luminació, concebudes per una sèrie de dissenyadors, arquitectes i fabricants convidats per la comissària. Comissariat: Tachy Mora Organitza: CCCC i València Capital Mundial del Disseny 2022

Centre del Carme Cultura Contemporánea (CCCC)

Entrada gratuïta

L’exposició “Escenaris d’un futur proper” planteja una prospectiva sobre com seran els nostres entorns domèstics d’ací a deu anys. Espais i dissenys futuristes, però des de no una perspectiva disruptiva i utòpica, sinó a partir de qüestions que estan sobre la taula des de fa dècades i que fins ara no s’havien sincronitzat amb una societat tan oberta al canvi i a la flexibilitat en l’àmbit domèstic com l’actual.

Comissariada per la periodista especialitzada en disseny, Tachy Mora, “Escenaris d’un futur proper” busca reflectir els canvis en estil de vida que hui entrelluquem, ateses les realitats socials, tecnològiques i de sostenibilitat contemporànies. Espais, mobiliari, il·luminació i equipament treballats entorn de cinc conceptes, que es venen abordant des de fa just un segle en el món del disseny: Flexibilitat, multifuncionalitat, nomadisme, modularidad i sostenibilitat. Cinc conceptes que no són nous, però que han de replantejar-se per a un escenari diferent, que done resposta a les noves tendències en estils de vida.

L’exposició tractarà de donar forma als nostres espais domèstics futurs alternant escenes d’interiors (a manera d’instal·lacions) amb peces creades per a la mostra, que podran ser d’equipament, mobiliari o il·luminació, concebudes per una sèrie de dissenyadors, arquitectes i fabricants convidats per la comissària.

Comissariat: Tachy Mora
Organitza: CCCC i València Capital Mundial del Disseny 2022

EXPOSICIÓ. “Escenaris d’un futur proper”
23 Nov - 19 Mar

Centre del Carme Cultura Contemporánea (CCCC)

EXPOSICIÓ. “Escenaris d’un futur proper”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te