EXPOSICIÓ.  “Fira del Llibre de Frankfurt”

EXPOSICIÓ. “Fira del Llibre de Frankfurt”

19
Oct
- 23

Fráncfort


Vore més

Afegir a calendari 10/19/22 10/23/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Fira del Llibre de Frankfurt” Espanya és el País Convidat d'Honor en la Fira del llibre de Frankfurt de 2022, una oportunitat única per a presentar la seua cultura i la seua literatura al món.  Aquesta participació està organitzada per Acció Cultural Espanyola (AC/E) i la Direcció General del Llibre (Ministeri de Cultura i Esport), en col·laboració amb el Ministeri d'Afers exteriors i Cooperació, el Ministeri d'Indústria Comerç i Turisme, l'Institut Cervantes i la Federació del Gremi d'Editors d'Espanya. La programació d'Espanya Convidat d'Honor de la Fira del Llibre de Frankfurt 2022 destaca per la diversitat de gèneres representats, des de la narrativa, a la no ficció, la poesia, o la novel·la gràfica, i té en compte tant a autors contemporanis com clàssics de la llengua espanyola. Comptarà amb la presència a Frankfurt de més de 70 escriptors, il·lustradors, editors, traductors, entre altres. La proposta espanyola se centra en un programa literari ampli i variat que es desenvolupa en col·laboració amb una varietat de representants i institucions del sector a Alemanya i a Espanya. Fes clic ací per a conéixer el PROGRAMA COMPLET.

Fráncfort

Entrada gratuïta

Espanya és el País Convidat d’Honor en la Fira del llibre de Frankfurt de 2022, una oportunitat única per a presentar la seua cultura i la seua literatura al món.  Aquesta participació està organitzada per Acció Cultural Espanyola (AC/E) i la Direcció General del Llibre (Ministeri de Cultura i Esport), en col·laboració amb el Ministeri d’Afers exteriors i Cooperació, el Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme, l’Institut Cervantes i la Federació del Gremi d’Editors d’Espanya.

La programació d’Espanya Convidat d’Honor de la Fira del Llibre de Frankfurt 2022 destaca per la diversitat de gèneres representats, des de la narrativa, a la no ficció, la poesia, o la novel·la gràfica, i té en compte tant a autors contemporanis com clàssics de la llengua espanyola. Comptarà amb la presència a Frankfurt de més de 70 escriptors, il·lustradors, editors, traductors, entre altres. La proposta espanyola se centra en un programa literari ampli i variat que es desenvolupa en col·laboració amb una varietat de representants i institucions del sector a Alemanya i a Espanya.

Fes clic ací per a conéixer el PROGRAMA COMPLET.

EXPOSICIÓ. “Fira del Llibre de Frankfurt”
19 Oct - 23 Oct

Fráncfort

EXPOSICIÓ.  “Fira del Llibre de Frankfurt”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te