EXPOSICIÓ. “#INGOYA, una experiència immersiva”

EXPOSICIÓ. “#INGOYA, una experiència immersiva”

01
Apr
- 30 Jun

Ateneo Mercantil


Vore més

Afegir a calendari 04/01/22 06/30/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “#INGOYA, una experiència immersiva” #INGOYA és una experiència audiovisual immersiva que presenta les obres més emblemàtiques de Francisco de Goya com mai abans s'ha vist. Es compon d'escanejos d'alta resolució dels quadres de Goya, que posteriorment es van animar i van editar per a crear continguts de vídeo de gran resolució. Tot el contingut es va codificar per a garantir la màxima qualitat, alhora que s'optimitzava per a la reproducció en temps real. Per a un projecte com aquest, la fidelitat del color era crucial, ja que alguns dels quadres més famosos de Goya, com la sèrie "Pinturas Negras", presenten colors extremadament foscos amb diversos matisos i tonalitats que han de mostrar-se fidelment i a gran escala en l'experiència. Sota la direcció de Yolanda Bergareche, el director creatiu de #INGOYA, Juan Delcán, un dels nostres dissenyadors més reconeguts en el món, conceptualitza un viatge a través de l'obra de Goya d'una manera original i innovadora. Mario Gosálvez, director musical, incorpora una banda sonora de músics espanyols com a Falla, Albéniz i Granats al costat de músics contemporanis a Goya com Boccherini i Beethoven i altres de marcada inspiració en l'art espanyol que emociona a l'espectador de l'experiència. El treball de postproducció de Jorge Calvo permet apreciar els detalls, brotxades, amb una qualitat excepcional a través de projectors laser d'última generació. En definitiva, una utilització de la tecnologia per a presentar l'obra de Goya amb un llenguatge innovador i adaptat a les noves generacions.Una alternativa al panorama expositiu tradicional que permet reunir obres disperses per tot el món amb grans estalvis de temps i costos.

Ateneo Mercantil

Preu -

Reservar entrades

#INGOYA és una experiència audiovisual immersiva que presenta les obres més emblemàtiques de Francisco de Goya com mai abans s’ha vist.
Es compon d’escanejos d’alta resolució dels quadres de Goya, que posteriorment es van animar i van editar per a crear continguts de vídeo de gran resolució. Tot el contingut es va codificar per a garantir la màxima qualitat, alhora que s’optimitzava per a la reproducció en temps real. Per a un projecte com aquest, la fidelitat del color era crucial, ja que alguns dels quadres més famosos de Goya, com la sèrie “Pinturas Negras”, presenten colors extremadament foscos amb diversos matisos i tonalitats que han de mostrar-se fidelment i a gran escala en l’experiència.

Sota la direcció de Yolanda Bergareche, el director creatiu de #INGOYA, Juan Delcán, un dels nostres dissenyadors més reconeguts en el món, conceptualitza un viatge a través de l’obra de Goya d’una manera original i innovadora.
Mario Gosálvez, director musical, incorpora una banda sonora de músics espanyols com a Falla, Albéniz i Granats al costat de músics contemporanis a Goya com Boccherini i Beethoven i altres de marcada inspiració en l’art espanyol que emociona a l’espectador de l’experiència.
El treball de postproducció de Jorge Calvo permet apreciar els detalls, brotxades, amb una qualitat excepcional a través de projectors laser d’última generació.

En definitiva, una utilització de la tecnologia per a presentar l’obra de Goya amb un llenguatge innovador i adaptat a les noves generacions.Una alternativa al panorama expositiu tradicional que permet reunir obres disperses per tot el món amb grans estalvis de temps i costos.

Sota la direcció de Yolanda Bergareche, el director creatiu de #INGOYA, Juan Delcán, un dels nostres dissenyadors més reconeguts en el món, conceptualitza un viatge a través de l'obra de Goya d'una manera original i innovadora.

EXPOSICIÓ. “#INGOYA, una experiència immersiva”
01 Apr - 30 Jun

Ateneo Mercantil

EXPOSICIÓ. “#INGOYA, una experiència immersiva”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te