EXPOSICIÓ. “Jaime Hayon: InfinitaMente”

EXPOSICIÓ. “Jaime Hayon: InfinitaMente”

22
Sep
- 16 Apr

Centre del Carme Cultura Contemporània


Afegir a calendari 09/22/22 04/16/23 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Jaime Hayon: InfinitaMente”

Organitzada i produïda pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Centre del Carme, l'exposició aborda la trajectòria artística de Jaime Hayon, Premi Nacional de Disseny 2021, i tot un referent a nivell internacional, oferint un acostament a l'univers personal de l'artista i al seu procés de creació des d'un enfocament didàctic.

"Jaime Hayon: Infinitament" mostrarà una selecció dels treballs més emblemàtics d'aquest carismàtic creador, tant en l'esfera d'instal·lacions i peces artístiques com en la de productes per a empreses. La mostra inclou també treballs que mai s'han presentat a Espanya com "Masquemask", "Mesamachine" o "Mediterranean Digital Baroque", així com obra pictòrica de gran format i escultures. La inauguració es durà a terme a les 19:00h en el Centre del Carme amb entrada gratuïta.

Centre del Carme Cultura Contemporània

Entrada gratuïta

Organitzada i produïda pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Centre del Carme, l’exposició aborda la trajectòria artística de Jaime Hayon, Premi Nacional de Disseny 2021, i tot un referent a nivell internacional, oferint un acostament a l’univers personal de l’artista i al seu procés de creació des d’un enfocament didàctic.

“Jaime Hayon: Infinitament” mostrarà una selecció dels treballs més emblemàtics d’aquest carismàtic creador, tant en l’esfera d’instal·lacions i peces artístiques com en la de productes per a empreses. La mostra inclou també treballs que mai s’han presentat a Espanya com “Masquemask”, “Mesamachine” o “Mediterranean Digital Baroque”, així com obra pictòrica de gran format i escultures.

La inauguració es durà a terme a les 19:00h en el Centre del Carme amb entrada gratuïta.

EXPOSICIÓ. “Jaime Hayon: InfinitaMente”
22 Sep - 16 Apr

Centre del Carme Cultura Contemporània

EXPOSICIÓ. “Jaime Hayon: InfinitaMente”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te