EXPOSICIÓ. “Moda sostenible – Tèxtils del futur”

EXPOSICIÓ. “Moda sostenible – Tèxtils del futur”

18
Oct
- 04 Nov

Sala 1 Universitat Politècnica


Afegir a calendari 10/18/22 11/04/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Moda sostenible – Tèxtils del futur” La Universitat Politècnica de Val̀ncia, amb la participación de l'Ambaixada de Suècia en Espannya i la Associació de investigació de la Indústria Tèxtil – AITEX, inaugura l'exposició «MODA SOSTENIBLE-TÈXTILS DEL FUTUR», el pròxim 18 d'octubre, a la Sala n -1 de la universitat. L'exposició, que romandrà oberta al públic fins al 4 de novembre, se celebrará dins del marc d'activitats impulsades per València Capital Mundial del Disseny 2022.

Sala 1 Universitat Politècnica

Entrada gratuïta

La Universitat Politècnica de Val̀ncia, amb la participación de l’Ambaixada de Suècia en Espannya i la Associació de investigació de la Indústria Tèxtil – AITEX, inaugura l’exposició «MODA SOSTENIBLE-TÈXTILS DEL FUTUR», el pròxim 18 d’octubre, a la Sala n -1 de la universitat.

L’exposició, que romandrà oberta al públic fins al 4 de novembre, se celebrará dins del marc d’activitats impulsades per València Capital Mundial del Disseny 2022.

L’exposició mostrarà iniciatives, projectes i solucions innovadores entorn de la moda, i els tèxtils en general, en nom d’un model d’indústria sostenible i circular, i acollirà la celebració de dues jornades que reuniran empreses del sector, professionals, especialistes i estudiosos.
La primera Jornada: “Moda Sostenible: Tèxtils del Futur”, se celebrarà el dia 25 d’octubre, i compta amb la col·laboració de l’Ambaixada Sueca a Madrid i de l’Associació d’investigació de la Indústria Tèxtil – AITEX.
Diferents ponents participaran i debatran sobre les últimes investigacions i innovacions del sector tèxtil: reciclatge, circularitat, sostenibilitat… són els reptes que el sector enfronta amb caràcter d’urgència. Entre altres ponents, participaran María de la Mar Blanes, Directora de Projectes Internacionals de AITEX, i Jonas Larsson, professor de la Universitat de Borås, investigador en nombrosos projectes internacionals en el camp de la gestió tèxtil i en matèria de sostenibilitat de la producció de la indústria tèxtil. La jornada presentarà el projecte “circular programme” El projecte per a la formació en moda sostenible que uneix a H&M i Juan Vidal (harpersbazaar.com), amb la participació de Nuria Ramírez d’H&M i Guillermo García, Director del CSDMM – UPM.

La segona Jornada: “Nous projectes tèxtils per a una nova economia”, se celebrarà el dia 2 de novembre, i compta amb la col·laboració de Paloma G. López, Directora The Circular Project – CSFW Madrid Circular Sustainable Fashion Week Madrid – Presidenta SIC MODA Associació Espanyola per a la Sostenibilitat, la Innovació i la Circularitat en Moda – CirCoAx by CircularInnoBooster.
La Jornada presentarà els quatre projectes COSME guanyadors de la convocatòria de moda circular i introduirà les últimes investigacions sobre la producció i impacte del cicle de vida d’una peça, amb la participació de Pedro Olazábal de Hands-ln- Impact i de Joan Arnau de Filatures Arnau. Així mateix, presentarà les últimes tendències en tints per al mercat tèxtil, acompanyats per Silvia Grau (Pigmentalia) i Mar Márquez (Humana Ecoprint).

Totes dues jornades se celebraran en la Sala d’actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la UPV (edifici 1H), els dies assenyalats, de 10 a 14h. Pots seguir la jornada a través per streaming en el següent enllaç.

EXPOSICIÓ. “Moda sostenible – Tèxtils del futur”
18 Oct - 04 Nov

Sala 1 Universitat Politècnica

EXPOSICIÓ. “Moda sostenible – Tèxtils del futur”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te