EXPOSICIÓ. “Play with Design”

EXPOSICIÓ. “Play with Design”

23
Jun
- 23 Oct

Centre del Carme Cultura Contemporánea (CCCC)


Vore més

Afegir a calendari 06/23/22 10/23/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Play with Design”

El Centre del Carme Cultura Contemporània obri les portes de l'exposició “Play with Design” en el marc del programa d'activitats de València Capital Mundial del Disseny 2022.

La mostra, que pot visitar-se des del 23 de juny fins al 23 d'octubre de 2022, posa de manifest el caràcter lúdic del disseny per mitjà d'una nodrida mostra del treball de diferents professionals d'al voltant del món que són grans referents a escala internacional.

Centre del Carme Cultura Contemporánea (CCCC)

Entrada gratuïta

El Centre del Carme Cultura Contemporània obri les portes de l’exposició “Play with Design” en el marc del programa d’activitats de València Capital Mundial del Disseny 2022.

La mostra, que pot visitar-se des del 23 de juny fins al 23 d’octubre de 2022, posa de manifest el caràcter lúdic del disseny per mitjà d’una nodrida mostra del treball de diferents professionals d’al voltant del món que són grans referents a escala internacional.

Comissariada per Milimbo —estudi format per Trinidad Olcina i Juanjo Oller— “Play with Design” recorre l’obra de figures mestres del disseny internacional com Fredun Shapur (Sud-àfrica), Ken Garland (el Regne Unit), Patrick Rylands (el Regne Unit), Cruz Novillo (Espanya), Antonio Vitali (Suïssa), Libuse Niklová (República Txeca), Bruno Munari o Enzo Mari (Itàlia), així com alguns referents més actuals com Séverin Millet (França), Damien Poulain (França), Isidro Ferrer (Espanya), Vincent Mathy (Bèlgica), Richard McGuire (els Estats Units), Paul Farrell (el Regne Unit), Héctor Serrano (Espanya), Pep Carrió (Espanya), Floris Hovers (Holanda) i Raquel Franjul (Espanya). Una selecció de creadors i creadores de tots els racons del món que comprén de la il·lustració al disseny escènic, del ‘papier découpé’ a la ceràmica, del signe gràfic al joc de combinatòria. “Un gran tauler de joc pensat des del disseny i dirigit a la societat”, així ho defineix Juanjo Oller.

Algunes d’aquestes figures han creat expressament per a la mostra una sèrie de jocs amb què el visitant pot interactuar i deixar de ser un mer espectador per a convertir-se en part activa de l’exposició, en una demostració tangible de la capacitat didàctica del disseny.

EXPOSICIÓ. “Play with Design”
23 Jun - 23 Oct

Centre del Carme Cultura Contemporánea (CCCC)

EXPOSICIÓ. “Play with Design”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te