EXPOSICIÓ. “Product product product”

EXPOSICIÓ. “Product product product”

16
Jun
- 30 Sep

EASD València


Afegir a calendari 06/16/22 09/30/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Product product product” Des del 16 de juny fins al 30 de setembre, la Escola Superior de Disseny de València, situada en la Plaça Viriato s/n de València, acull aquest diàleg amb el procés de disseny de producte. L'exposició mostra la capacitat multidisciplinària de JHS. Direcció d'art, producte, disseny d'espais i internacionalització es donen en PRODUCT PRODUCT PRODUCT. S'exposaran les peces i els procediments de creació de Find em, Noray, Dial, Campana, Oroneta i Tempo + Calma, productes desenvolupats per JHS que resumeixen una manera d'entendre el disseny de producte des de l'honest, el simple i el durador. "No m'interessava abordar tots els passos de disseny darrere de cada producte, sinó de comptar els passos que creiem interessants, afegint la part més humana, d'experiència i d'intercanvi cultural, però sempre pensant en el procés i sense perdre el focus sobre els productes», explica Jorge Herrera, el fundador i director d'art de l'estudi.

EASD València

Entrada gratuïta

Des del 16 de juny fins al 30 de setembre, la Escola Superior de Disseny de València, situada en la Plaça Viriato s/n de València, acull aquest diàleg amb el procés de disseny de producte. L’exposició mostra la capacitat multidisciplinària de JHS. Direcció d’art, producte, disseny d’espais i internacionalització es donen en PRODUCT PRODUCT PRODUCT.

S’exposaran les peces i els procediments de creació de Find em, Noray, Dial, Campana, Oroneta i Tempo + Calma, productes desenvolupats per JHS que resumeixen una manera d’entendre el disseny de producte des de l’honest, el simple i el durador.

“No m’interessava abordar tots els passos de disseny darrere de cada producte, sinó de comptar els passos que creiem interessants, afegint la part més humana, d’experiència i d’intercanvi cultural, però sempre pensant en el procés i sense perdre el focus sobre els productes», explica Jorge Herrera, el fundador i director d’art de l’estudi.

El disseny expositiu és a càrrec de JHS i Estándar Estudio, responsables també del rebranding de Jorge Herrera Studio. “JHS és un estudi que cuida els detalls. Això es ves i queda reforçat gràficament en el disseny que hem realitzat. Hem donat amb un concepte de cura, rigorositat i contemporaneïtat”.

Des d’Estándar destaquen el valor didàctic de l’exposició. «Mostrar el que no es veu a priori, mostrar els camins que s’han transitat per a arribar al resultat final».

“L’exposició s’alinea amb els valors de la World Design Capital Valencia 2022 en donar visibilitat a la capacitat de disseny internacional que existeix a la ciutat”, assenyala Jorge Herrera. La mostra combina productes realitzats a Espanya, Itàlia i el Japó amb peces visuals i xicotetes entrevistes a les persones que formen part de l’univers de col·laboració conjunta de JHS.

EXPOSICIÓ. “Product product product”
16 Jun - 30 Sep

EASD València

EXPOSICIÓ. “Product product product”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te