Exposició: Prohibit fixar cartells. REA. Cartells Valencians 2000-2020

Exposició: Prohibit fixar cartells. REA. Cartells Valencians 2000-2020

11
Sep
- 08 Nov

Centre del Carme
Carrer del Museu, 2
46003. València


Vore més

Afegir a calendari 09/11/20 11/08/20 Europe/Madrid Exposició: Prohibit fixar cartells. REA. Cartells Valencians 2000-2020 El cartell, gran arma de difusió massiva de finals del segle XIX i principis del XX, que va perdre la seua hegemonia respecte als nous mitjans com la televisió, es troba de nou contra la paret. La reducció dels espais de lliure expressió i l'avanç de les xarxes socials han modificat la nostra forma de comunicar-nos en l'espai i temps digital: Acabarà el cartell abandonant el paper? No obstant això, empreses i institucions renoven la seua confiança en aquest revitalitzat mitjà i consideren imprescindible una imatge per cada acció a comunicar. Durant aquests darrers vint anys s'han dissenyat més cartells que mai en l'àmbit cultural i social. El cartell és una de les peces preferides de les i els professionals del disseny i il·lustració, malgrat el seu caràcter efímer, representa la memòria gràfica d'una societat. L'ADCV (Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana) i el Consorci de Museus presenten una exposició comissariada per Boke Bazán que proposa una panoràmica de tot el territori valencià amb 600 cartells de 222 autores i autors de les diferents generacions, en un inici de segle en què la creativitat valenciana gaudeix del major prestigi.

Centre del Carme
Carrer del Museu, 2
46003. València

Entrada gratuïta

El cartell, gran arma de difusió massiva de finals del segle XIX i principis del XX, que va perdre la seua hegemonia respecte als nous mitjans com la televisió, es troba de nou contra la paret. La reducció dels espais de lliure expressió i l’avanç de les xarxes socials han modificat la nostra forma de comunicar-nos en l’espai i temps digital: Acabarà el cartell abandonant el paper?

No obstant això, empreses i institucions renoven la seua confiança en aquest revitalitzat mitjà i consideren imprescindible una imatge per cada acció a comunicar. Durant aquests darrers vint anys s’han dissenyat més cartells que mai en l’àmbit cultural i social. El cartell és una de les peces preferides de les i els professionals del disseny i il·lustració, malgrat el seu caràcter efímer, representa la memòria gràfica d’una societat.

L’ADCV (Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana) i el Consorci de Museus presenten una exposició comissariada per Boke Bazán que proposa una panoràmica de tot el territori valencià amb 600 cartells de 222 autores i autors de les diferents generacions, en un inici de segle en què la creativitat valenciana gaudeix del major prestigi.

202009-web-ProhibidoFijarcarteles

Esta exposición muestra una retrospectiva por los carteles valencianos 2000-2022 con una selección de 600 trabajos de 222 autores y autoras diferentes.

Exposició: Prohibit fixar cartells. REA. Cartells Valencians 2000-2020
11 Sep - 08 Nov

Centre del Carme
Carrer del Museu, 2
46003. València

Exposició: Prohibit fixar cartells. REA. Cartells Valencians 2000-2020

Vols estar a l'última?

Subscriu-te